Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Κανένας σοβαρός αναλυτής δεν μπαίνει στο μάταιο κόπο να αποδείξει ότι η ισλαμική λαίλαπα δεν θα χτυπήσει σαν τσουνάμι καταλυτικά σε πρώτο στάδιο την Ευρώπη και σε δεύτερο στάδιο την Αμερική. Ο δυτικός πολιτισμός σε όλες του τις μορφές πνέουν - για λόγους που δεν είναι της ώρας να.....
αναλύσουμε - τα λοίσθια.

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Στην Κύπρο ο τουρκοκρατούμενος βορράς εξισλαμίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Καταρχήν με τη μαζική εισβολή εποίκων με
έντονες ισλαμικές πεποιθήσεις. Και ύστερα επειδή χρησιμοποιείται ως μέσο φαλκίδευσης της Ελληνορθόδοξης φυσιογνωμίας της κατεχόμενης Κύπρου. Ακόμη! Επειδή οι “μετριοπαθείς” Ισλαμιστές του Ερντογάν έχουν κάθε λόγο να προωθούν τον Ισλαμισμό στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

THE GOOD GUYS AND THE BAD GUYS

Οσο κι αν ακούγεται παράξενο υπάρχουν άνθρωποι στην Κύπρο και στην Ελλάδα, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι μεν Κεμαλικοί είναι the bad guys, ενώ οι Ισλαμιστές είναι the good guys.!!! Λες και οι μεν είναι λιγότερο Τούρκοι από τους άλλους! Λες και ο διαβόητος Νταβούτογλου δεν είναι υπουργός εξωτερικών του Ερντογάν! Λες και η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας αλλάζει επειδή αλλάζει η κυβέρνηση! Μιλάμε για τελείως παράλογα πράγματα! Και όμως! Υπάρχουν άνθρωποι - όχι μόνον απλοί πολίτες - αλλά πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι κτλ. οι οποίοι πιστεύουν αυτά τα κυριολεκτικά παρανοικά πράγματα.

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Οσο για την Ευρώπη - σε μια εικοσαετία από σήμερα - αναμένεται να περιλαμβάνει στους κόλπους της είκοσι - κατά πλειοψηφία - Ισλαμικά κράτη, ενώ στα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη οι μουσουλμανικές μειονότητες θα είναι τόσο ισχυρές, ώστε δεν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, χωρίς τη συμμετοχή τους σε κυβερνητικό συνασπισμό! Με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ: ΤΟ ΚΟΥΑΤΡΟΤΣΕΝΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

Οπως την Αναγέννηση στην Ευρώπη προηγήθηκε η περίοδος του Κουατροτσέντο (14ος αιώνας) έτσι και τώρα πριν φτάσουμε στην απόλυτη Ισλαμική φρίκη στην Ευρώπη, οι κάθε λογής προοδευτικάριοι μας ρίχνουν στον Καιάδα του νέου Μεσαίωνα (μουσουλμανικού αυτή τη φορά) με τις “φωταδιστικές αντιλήψεις τους.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα