Πολεμική σύρραξη στο κέντρο της Αθήνας

Άγρια επεισόδια ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αναρχικούς βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε η άγρια δολοφονία του 44χρονου. Ακροδεξιά στοιχεία βρέθηκαν από νωρίς στον τόπο της τραγωδίας και έβαλαν στο στόχαστρο τους κάθε αλλοδαπό που «τολμούσε» να περάσει από την περιοχή. Τους χτύπησαν, τους κυνήγησαν τους προπηλακίστηκαν, τους επιτέθηκαν φραστικά.


Στόχος έγιναν και δημοσιογράφοι, με βαν του
τηλεοπτικού σταθμού Alpha που είχε πάει εκεί για να καλύψει το θέμα.

Τα πράγματα αγρίεψαν ακόμη περισσότερο όταν στην περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους και αναρχικοί. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με σύμπλοκες στους δρόμους της περιοχής και τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Λαϊκό προσκύνημα στον τόπο του εγκλήματος
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο άτυχος 44χρονος, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου. Παράλληλα, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Λουλούδια, μηνύματα και κόσμος συγκεντρωμένος για να τιμήσει τη μνήμη ενός ανθρώπου που χάθηκε άδικα, ενός πατέρα που άφησε πίσω του τέσσερα ορφανά παιδιά και δεν πρόλαβε καν να δει το νεογέννητο κοριτσάκι του.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα