Νηπιαγωγείο! «Μαλλιά κουβάρια» στο υπουργικό. Όλοι οι διάλογοι

«Μύλος» ξανά στην κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης για τη «δίκαιη δίκη» που προβλέπει μεταξύ άλλων μειώσεις ποινών και απλοποίηση διαδικασιών.
Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του Βαγγέλη Βενιζέλου αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η τρικομματική κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τον βηματισμό της ακόμη και για θέματα όπως η....
έκδοση διαζυγίων με αποτέλεσμα να υπάρχει δυστοκία στην κατάθεση των νομοσχεδίων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ με το Μάκη Βορίδη άρχισε πάλι το χορό των διαφωνιών βάζοντας όλο το υπουργικό συμβούλιο απέναντι του καταδεικνύοντας όμως παράλληλα το πώς ο καθένας που συμμετέχει σε αυτή την κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση συνεργασίας.

Όλα άρχισαν όταν ο υπουργός μεταφορών υποδομών και δικτύων έβαλε θέμα ιδεολογίας ως προς το νομοσχέδιο του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
«Αυτά που συζητάμε είναι αξιακα θέματα για το κόμμα μου Ο γάμος είναι θεμέλιο της κοινωνίας για να λύεται τόσο γρήγορα» τόνισε ο Μάκης Βορίδης προκαλώντας την παρέμβαση του υπουργού οικονομικών αλλά και άλλων υπουργών.

Ε. Βενιζέλος: Το νομοσχέδιο συμβάλει στην αποσυμφόρηση φυλάκων και δικαστηρίων. Ας μην κραυγάζουν αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη.

Μ. Βοριδής: Δεν είναι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ εδώ. Είναι κυβέρνηση τριών ετέρων. Άρα να λαμβάνετε υπόψη τις ανησυχίες και τις γνώμες όλων των κυβερνητικών ετέρων. Ποιοι είναι οι κραυγάζοντας;

Ε. Βενιζέλος: Πρόσεχε πως μιλάς εδώ μέσα.

Μ. Βορίδης: Θα μιλώ όπως θέλω.

Ε. Βενιζέλος: Θα μπορούσες να τα πεις με διαφορετικό ύφος.

Μ. Βορίδης: Ωραία, θα πω τα ίδια με διαφορετικό ύφος.

Χ. Παπουτσής: Και εμείς κάναμε εκπτώσεις σε πράγματα που δεν ήταν κοντά στην ιδεολογία μας. Μάλλον δεν θα κατάλαβε ο κος Βοριδής

Άδωνις Γεωργιάδης:(φωνάζοντας από πίσω) ‘Αλλος δεν κατάλαβε που δεν καταλαβαίνει γενικώς.

Α. Λοβέρδος: Η ένταση εκφοράς του λογού μας δεν βοηθά Χθες στη διακομματική οπού παρουσίασα 2 νομοθετικές πρωτοβουλίες πριν τις φέρω στο υπουργικό και τα δυο άλλα κόμματα είπαν οχι. Προτίμησα να συνεχισω το διαλογο.Πρεπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση και αυτή η θέση θα ήταν δημαγωγία αν δεν συνοδευόταν από μαχητική στήριξη στην εφαρμογή της 26ης Οκτωβρίου και σε ότι σχετίζεται με την οικονομική ανάπτυξη.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα