Μια απίστευη ιστορία στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, με τεράστια ζημία για το Ελληνικό Δημόσιο.

Μέσα είστε φίλοι του "Bankingnews".
Μόνο που αδικείτε τους κρατιστές της ΔΑΚΕ.
ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ Η ΔΑΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ.
Διαβαζουμε: [ http://sylagras.gr/anakoinoseis/analytika.php?id=228 ]
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ν. ΣΜΥΡΝΗ 22-10-2008
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Νο 37-08
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του
Συλλόγου συνεδρίασε την Δευτέρα 20-10-2008 και συζήτησε όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα γύρο από τις.....
εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας. Εκτιμώντας ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας (όπως αυτή έχει προσδιοριστεί από την διοίκηση της ΑΤΕ) αποφάσισε ομόφωνα να εντείνουμε τον αγώνα μας προκειμένου να αποτραπεί η πώληση της Εταιρίας. Υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, προχωράμε στην κλιμάκωση των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων και σ΄άλλες παρεμβάσεις, σύμφωνα με τον παρακάτω προγραμματισμό δράσης....................................................................................................

ΜΕΛΟΣ ΔΣ [ΔΑΚΕ]

Βερικάκης Κώστας, τώρα είναι στην Γραμματεία Συνδικαλιστικών Δράσεων της ΔΗ.ΣΥ. Κατάγεσαι από τα Χανιά. Αποχώρησε από την ΑΤΕ Ασφαλιστική τον Δεκ. 2010, ως Υποδιευθυντής Ελεγκτής{Λύκειο} με εθελούσια απόλυση και αρκετά μεγάλη αποζημίωση DAF και Ν. 2112/20. Συνταξιοδοτήθηκε από το ΤΑΥΣΟ το Δεκ. 2010 σε ηλικία 52 ετών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ [ΠΑΣΚΕ].

Συκαμιάς Γιώργος.

Γεννήθηκε το 1956 στα Χανιά . Πανεπιστημιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών και πολλά μακροχρόνια σεμινάρια στην ανάπτυξη και αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού και στην οργάνωση επιχειρήσεων. Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1979 με συμμετοχή σε πολλά καθοδηγητικά όργανα. Σήμερα, Γραμματέας στην Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καισαριανής. Μέλος Εθνικού Συμβουλίου της ΠΑΣΚΕ. Εκλεγμένος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Αγροτικής Ασφαλιστικής από το 1988. Εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιό της από το 1989. Μέλος Εκτελεστικού Συμβουλίου και για πολλά χρόνια, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος.

Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Καισαριανή Δημιουργία".

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ BANKINGNEWS

http://www.bankingnews.gr/Όλη-η-ενημέρωση/item/21902-περί-αγροτικής-τράπεζας

Μια απίστευη ιστορία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική - Πως ο κομματισμός δεν επέτρεψε μια ουσιαστική ιδιωτικοποίηση.

"Θα μπορούσε κανείς να ζητήσει τη συνδρομή Εισαγγελέα με το αιτιολογικό ότι εξαιτίας συγκεκριμένων ενεργειών, χιλιάδες μικρομέτοχοι έχασαν χρήματα."

Το 2008, η ΑΤΕ ξεκίνησε τη διαδικασία πώλησης των μετοχών που κατείχε στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Προσέλαβε Σύμβουλο, όρισε Επιτροπή από παλιούς Διευθυντές της Τράπεζας και μέσα από μία διάφανη διαδικασία διενήργησε διαγωνισμό για την πώληση των μετοχών της.

Οι κρατικιστές όμως, π
Keywords
Αναζητήσεις
εργαζομενοι αγροτικης ασφαλιστικης, αγροτικη ασφαλιστικη α.ε.γ.α διοικητικο συμβουλιο ετους 1987...
Τυχαία Θέματα