Δικαστική συνεργασία κορυφής, Ελλάδας Ρωσίας

Ελληνορωσικό Συνέδριο με θέμα «Θέση, ρόλος, αρμοδιότητες και διάρθρωση της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου της Ελληνικής Δημοκρατίας» πραγματοποιείται από αύριο έως και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στη Κω.
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με τη συνεργασία του Δήμου Κω, του Δικηγορικού Συλλόγου του νησιού και τη....
συνδρομή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.

Την κήρυξη έναρξης εργασιών θα κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης ,Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, και θα τις παρακολουθήσουν,
εκτός από τους Έλληνες και Ρώσους ανωτάτους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι Γενικοί Εισαγγελείς των ανωτάτων δικαστηρίων της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ουγγαρίας, καθώς και ο Γενικός Εισαγγελέας της Αρμενίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής «Μνημονίου Συνεργασίας» μεταξύ της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, από ομιλητές και παρεμβαίνοντες θα γίνουν και «συγκριτικές αναφορές» σε άλλες έννομες τάξεις.


http://www.briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα