Ο Μπουτάρης εφαρμόζει το «διαίρει και βασίλευε» ακόμα και στις πεζοδρομήσεις! ...

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κώστας Χατζαρίδης, διατύπωσε τις δικές του επιφυλάξεις για την πεζοδρόμηση στην Αγ. Σοφίας. «Πρόκειται για μια αποσπασματική ενέργεια. Ο δήμος λειτουργεί μεμονωμένα. Πόσο θα διευκολυνθεί το σύνολο της αγοράς από αυτή την πεζοδρόμηση; Δε γίνεται να κάνουμε κάτι για να διευκολυνθούν 4 μαγαζιά», είπε και πρόσθεσε πως αυτό θα....
δημιουργήσει κόντρα ανάμεσα στους καταστηματάρχες του υπόλοιπου κέντρου με αυτούς της Αγ. Σοφίας, που σαφώς θα είναι πιο ευνοημένοι.
Για την ιστορία, ανέφερε πως δεν ενημερώθηκαν καθόλου για την πεζοδρόμηση που ξεκίνησε σήμερα λέγοντας: «Αυτό εντάσσεται στη γενικότερη νοοτροπία του διαίρει και βασίλευε.

Ο κ. Μπουτάρης λειτουργεί χωρίς τα θεσμικά όργανα», είπε. Σημείωσε δε, πως πρέπει να ληφθούν μέτρα επί του συνόλου, αν θέλουμε πραγματικά το κυκλοφοριακό να βοηθήσει την αγορά.

«Είναι τραγικό να θέλουν να εξοστρακίσουν το Ι.Χ από την πόλη, την στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικά μέσα μεταφοράς», τόνισε και κατέθεσε τη δική του πρόταση. Πρότεινε να δημιουργηθεί μια λωρίδα συνεχούς ροής στην Αγίας Σοφίας και να δοθεί ένας μεγάλος πεζόδρομος στο χώρο αυτό, στους δημότες της Θεσσαλονίκης.

Να σημειώσουμε πως από σήμερα και πιλοτικά για 45 ημέρες η οδός της Αγίας Σοφίας (στο τμήμα από τη συμβολή της με την Πλατεία Αγίας Σοφίας έως την οδό Τσιμισκή) θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα με εξαίρεση τα οχήματα ανεφοδιασμού και εκτάκτου ανάγκης.

http://www.thousandnews.gr/iΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα