Ηράκλειο: Νεκρός 21χρονος σε συμπλοκή οπαδών

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 21 ετών και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ άνω των 20 ατόμων (πιθανότατα οπαδοί του ΟΦΗ και του Ηροδότου), το οποίο σημειώθηκε στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 30 άτομα συνεπλάκησαν λίγο μετά τις 3 τη....
νύχτα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο "ραντεβού" που είχαν δώσει για να λύσουν ποδοσφαιρικές
διαφορές.

Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά χωρίς να χρειαστεί να διακομιστούν σε νοσοκομείο για νοσηλεία, με την αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου να έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής τέσσερις συλλήψεις ύστερα από την αιματηρή αυτή συμπλοκή.

Ο Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου "Βενιζέλειο", Αντώνης Παπαδάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΈΡΑ ΣΠΟΡ" για το τραγικό αυτό συμβάν με τον θάνατο του νεαρού οπαδού, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι οι άλλοι 2 τραυματίες δεν έχουν κάτι το σοβαρό. O ένας μάλιστα πήρε εξιτήριο, ενώ ο άλλος έχει κάταγμα στα πλευρά.

"Ο νεαρός οπαδός έφτασε στο νοσοκομείο στις 03.55, όχι όμως με το ΕΚΑΒ. Είχε χάσει ήδη τη ζωή του, εμείς διαπιστώσαμε απλά το θάνατό του.

Είχε δύο μαχαιριές. Η μία ήταν στον αριστερό θώρακα, πιθανότατα μάλιστα ήταν η θανατηφόρ, και η άλλη στην κοιλιά.

Τα τραύματα των άλλων 2 οπαδών ήταν επιφανειακά. Ο ένας θα πάρει εξιτήριο από στιγμή σε στιγμή ενώ ο άλλος έχει θλάση κνήμης και νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου".

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα