Η νέα τάξη πραγμάτων και η Φάρμα των Κλόουν

Σωματείο Εργαζομένων ΤΙΤΑΝ Α.Ε-  Πάτρας

Η νέα τάξη πραγμάτων έχει τον τρόπο και τα μέσα, να εφαρμόζει τα προσδοκώμενα της.
Διαχειρίζεται και κατέχει όλες εκείνες τις μεθόδους του παρελθόντος, πλήρως αναβαθμισμένες και επιστημονικά τροποποιημένες.
Είναι οι μέθοδοι που γεννήθηκαν στα εργαστήρια των ναζί και ενηλικιώθηκαν στα εργαστήρια της επιφατικής δυτικής «δημοκρατίας» (με ημερομηνία λήξης) και στα εργαστήρια του πολλά υποσχόμενου «σοσιαλισμού»,
που δεν γεννήθηκε ποτέ.
Δυστυχώς για τους τότε και τους τώρα, πέθανε κατά τον τοκετό.
Στην θέση του.., και εντός της....
θερμοκοιτίδας του αίσχους και της ανελευθερίας, τοποθέτησαν το σταλινικό εξάμβλωμα.
Ωστόσο, τα εργαλεία που προέκυψαν από τα πιο πάνω «εργαστήρια» εφαρμόζονται με εκπληκτική επιτυχία κυρίως σήμερα.
Το πρώτο εξ αυτών, είναι η μέθοδοι εφαρμογής του φόβου και το δεύτερο στην σειρά, αυτό της διαστρεβλωμένης συγχυστικής ανασφάλειας.
Όταν ο «εχθρός» εκτίθεται στον φόβο είναι διαχειρίσιμος, και επαρκώς υπάκουος.
Η σύγχυση σε συνδυασμό με την ανασφάλεια ευνουχίζει τον αντίπαλο, τον καθιστά ανίκανο να οργανωθεί νοητικά και συναισθηματικά, τον αποδιοργανώνει και τον εξωθεί στον πανικό και σε ενστικτώδεις - αποσπασματικές πράξεις απελπισίας.
Η μεθοδευμένη φάση της αλλοτρίωσης και της πολλαπλής εξαθλίωσης, μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια μέχρι να ωριμάσουν οι προσδοκώμενες συνθήκες εφαρμογής των τελικών σχεδίων.
Τα χρόνια της μεθόδευσης δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιος «ολιγαρχικός» κλωβός προστασίας και ωρίμανσης (βλέπε Χιλή, Αίγυπτο, Ιράκ κ.ά.), μπορεί κατά το πιο σύγχρονο και ανάλογα την «ιδιοσυγκρασία και την ιστορία του στοχευόμενου λαού, η «ωρίμανση» να επιτυγχάνεται υπό τον κλωβό «δημοκρατικών» και «σοσιαλιστικών» καθεστώτων (βλέπε την Ελλάδα με τις τρείς οικογένειες διακυβέρνησης της, πριν και κατά την άκριτη «κρίση και το ανάλογο των ευρωπαϊκών «σοσιαλιστικών» κυβερνήσεων).
Όταν επέλθει η προσδοκώμενη χαώδης κατάσταση της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής διάλυσης, μέσω του φόβου, της ανασφάλειας και της σύγχυσης, επεμβαίνει ο «παγκοσμιοποιημένος αιμοπότης σωτήρας» για να περάσει τις αλυσίδες της ομηρίας και να οδηγήσει το «υποκείμενο» του φόβου στα κουπιά της παγκοσμιοποιημένης γαλέρας, εφαρμόζοντας το πολυπόθητο και σατανικό σχέδιο υποταγής, στον παγκόσμιο νεοφεουδαρχισμό.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε ως δούρειος ίππος της Ευρώπης των νεκρών ηγετών, ή καλύτερα των μαριονετών της ενδοτικής πολιτικής.
Ξέρουν πολύ καλά ότι το χρέος της Ελλάδος είναι σχετικά πολύ μικρό σε σχέση μ’ αυτό των επόμενων προς υποδούλωση χωρών. Επίσης ξέρουν (γιατί αυτοί τα προκάλεσαν) πως μετά από την μεθοδευμένη αποβιομηχανοποίηση της, την απαγροτικοποίηση της, την δέσμευση των πλουτοπαραγωγικών της πόρων (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), την αλλοίωση της ιστορίας, των ηθών και των αρετών της φυλής, δεν θα είναι σε θέση πλέον να αναπτυχτεί (τουλάχιστον σχετικά σύντομα κι αναίμακτα), να προοδεύσει και κατά συνέπεια
Keywords
Τυχαία Θέματα