Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.
Παράδειγμα αποτελεί μια εκπομπή της .....
κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ-3) την 18.10.1999 (22.00ω).
Ένας Αμερικάνος καθηγητής το 1993 είχε δώσει μια τηλεοπτική εκπομπή που αναφερόταν στα χειρόγραφα μιας σπηλιάς του Κουμράν της Νεκρής Θαλάσσης τα οποία φυλάσσονται στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ του Ισραήλ με ένοπλη φρουρά και οι
αίθουσες γεμίζουν με δηλητηριώδη αέρια αν παραβιασθεί το σύστημα συναγερμού.
Ο Αμερικάνος καθηγητής δεν αποκάλυψε τις πηγές που του έδωσαν τα χειρόγραφα τα οποία είχε φωτογραφήσει αφού προ-βαλλόταν στην τηλεόραση. Έχω την ακλόνητη πεποίθηση ότι τα χειρόγραφα τα έδωσαν σκόπιμα οι Εβραίοι οι οποίοι θεωρούν ότι επικείμενης της αφίξεως των Ολύμπιων πρέπει να τους αμφισβητήσουν και να τους παρουσιάσουν για κακούς.
Τα χειρόγραφα του Κουμράν της Ερυθράς Θαλάσσης μιλούν για την άφιξη των αγγέλων οι οποίοι συμβούλευαν τους ανθρώπους, συζητούσαν μαζί τους και κατέστρεφαν τις διεφθαρμένες πόλεις οι οποίες κατεχόταν από τους «Πεπτωκότες Αγγέλους» (Αποστάτες) οι οποίοι οδηγούσαν τον κόσμο στη διαφθορά και τον εκπεσμό όλων εκείνων των αξιών που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από το ζώον.

Όλα αυτά είναι γνωστά στη θρησκεία που κατέχει ανάλογα χειρόγραφα αλλά τα αποκρύπτει για λόγους σκοπιμότητας.
Σε κανένα σημείο τα χειρόγραφα δεν μιλούν για καταστροφή του πλανήτη αλλά για εκκένωσή του σε περίπτωση που θα κινδυνέψει η ζωή. Το ίδιο μας είπαν σ' εμάς και οι Ολύμπιοι.
Διαβάζοντας τα χειρόγραφα του Κουμράν η ανθρωπότητα αρχίζει να συνειδητοποιεί μια νέα κατάσταση που θα κληθεί να βιώσει στο μέλλον.
Ακόμη συγκλονιστικότερο και από την παρουσίαση των χειρογράφων θεωρώ μια πράξη της Ακαδημίας Επιστημών της πρώην ΕΣΣΔ, του αρμόδιου τμήματος που χειριζόταν το Πρόγραμμα Εξερεύνησης Πιθανής Επικοινωνίας με Εξωγήινους Πολιτισμούς, η οποία καταχώρησε με μορφή επιστημονικού ντοκουμέντου το 1974 (σελ. 19) την εξής εντολή στην υπεύθυνη επιστημονική ομάδα:
«Ειδική προσοχή πρέπει να δοθεί στην πιθανότητα ανακάλυψης σκαφών που έχουν σταλεί από εξωγήινους πολιτισμούς, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, και πιθανόν ακόμη και σε τροχιά γύρω από τη γη. Για την εντόπιση των ταχυτάτων αυτών αντικειμένων, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το ειδικό σύστημα RADIO-PELENGATIONALπου εντοπίζει τα αντικείμενα με τη βοήθεια ραδιοανιχνευτών από πολλές περιοχές μαζί. Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και τα διατιθέμενα ραδιοραντάρ».
Το ντοκουμέντο αυτό φανερώνει τη βαρύτητα που έδινε η Ρωσική Ακαδημία των Επιστημών στον εντοπισμό εξωγήινων σκαφών και πόσο σίγουρη ήταν αφού προσδιόριζε το ηλιακό σύστημα και μιλούσε για ταχύτατα εξωγήινα σκάφη.
Μάλιστα η ίδια ακαδημία ανακοίνωσε ότι με την πάροδο του χρόνου, τα UFO θα πυκνώσουν τις επ
Keywords
Τυχαία Θέματα