Για βρυχηθμούς, κακαρίσματα και λεηλασία έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε παράλληλα ότι η έκτη δόση θα δοθεί στη χώρα μας αλλά θα εδράζεται σε πολιτικούς και όχι οικονομικούς όρους.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε δηλώσεις - που έκανε σήμερα αργά το μεσημέρι - υποστήριξε ότι.....
ο πρωθυπουργός «πήγε στη Γερμανία και επαιτεί για επενδύσεις», ενώ είπε ότι οι Γερμανοί
επιχειρηματίες γνωρίζουν πολύ καλά ότι «πολύ σύντομα - και μέσω της BlackRock - θα μπορέσει να έλθει να λεηλατήσουν όποια επιχείρηση θέλουν» και πρόσθεσε πως «οι Γερμανοί μας βλέπουν ως εύκολη λεία και όχι ως φίλους».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις που αφορούν την έκτη δόση του δανείου προς τη χώρα μας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εκτίμησε ότι «θα την πάρουμε, όχι με οικονομικούς, αλλά με πολιτικούς όρους», συνδέοντας τη χρηματοδότηση της Ελλάδος με διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και με αλλαγή στην εξωτερική μας πολιτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ενδιαφέρον της Αμερικής αλλά και της Ρωσίας για την Ελλάδα, «είναι αυτό που μας δίδει μια δίοδο προς το αύριο» και προέτρεψε να «καταλάβουν κάποιοι ότι ο κόσμος αλλάζει, και ας προσαρμόσουν την εξωτερική πολιτική της χώρας με τέτοιο τρόπο που να μπορέσουμε να εξυπηρετηθούμε τα μέγιστα».

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο υπουργός απευθύνθηκε επί της ουσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

«Ο κ. Βενιζέλος έστησε μια συνέντευξη για να εισακουσθεί στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Για να τους πείσει δηλαδή, οι βρυχηθμοί να μετατραπούν σε κακαρίσματα. Ίδωμεν», είπε.

Τέλος στις δηλώσεις του, κάλεσε εμμέσως τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να «ακούσει πιο σοβαρά» τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μίμης Ανδρουλάκης, για κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης.

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα