Φοιτητής σε ΤΕΙ ο δράστης της χθεσινής παρολίγον τραγωδίας στην Πεύκη

Οι γονείς του τραυματισμένου νεαρού που έβαλε χθες κατά των αστυνομικών στην Πεύκη, αναγνώρισαν το παιδί τους, όταν είδαν την φωτογραφία του στην τηλεόραση. Είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και ένα χρόνο, ανέφεραν και δήλωσαν πως είναι φοιτητής σε ΤΕΙ που εδρεύει στη Λέσβο. Ωστόσο, τα δακτυλικά του αποτυπώματα ταυτοποιήθηκαν με αντίστοιχα πο υβρέθηκαν σε γιάφκα της οργάνωσης «Συμμορία Πυρήνων της φωτιάς» στον Βόλο.

Οι διωκτικές αρχές ήδη έχουν διεξάγει έρευνα στο σπίτι που διατηρούσε
στην....
συγκεκριμένη πόλη και αναζητούν τώρα τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγήσουν αφενός μεν στην ταυτότητα των άλλων συνεργατών του, αφετέρου δε στον σκοπό που εξυπηρετούσε η παρουσία τους στο συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα.

Από τα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας έγινε, πάντως, γνωστό πως το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή τραυματία, δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποια απ΄τις γνωστές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στην περιοχή εκτός από την κλεμμένη μοτοσυκλέτα από την Κυψέλη, στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες βρέθηκαν δύο ακόμη κλεμμένα οχήματα - ενα από τα οποία είναι ΒΑΝ - που είχαν κλαπεί επίσης από την ίδια περιοχή της Αθήνας, τις τελευταίες εβδομάδες.

Με βάση τα συγκεκριμένα στοχιεάι οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο στην ευρύτερη περιοχή της Πεύκης να υπάρχει διαμέρισμα που λειτουργούσε ως ορμητήριο και οπλοστάσιο των νεαρών, αφού μεταξύ όλων των άλλων εξετάσουν και το ενδεχόμενο στόχος τους να αποτελούσε ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος μένει στην περιοχή και το σημείο της επίθεσης βρίσκεται εντός της διαδρομής που συνήθως ακολουθεί καθημερινά. Στο ενδεχόμενο αυτό οδηγούνται οι αστυνομικοί λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες και την στάση που τήρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών, έπειτα από την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Με αυτά τα δεδομένα οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο σε γειτονικό σημείο να βρίσκεται διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι δύο ύποπτοι ως κατάλυμα ή και οπλαποθήκη. Για αυτόν τον λόγο γίνεται εκτεταμένη έρευνα στην περιοχή για να βρεθεί διαμέρισμα ή άλλος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα