Εξουθενωμέ​νος από τα μέτρα και όχι κουρασμένο​ς δήλωσε...ο Βενιζέλος, με 2.700.000ε​υρώ και 22 ακίνητα

Εξουθενωμένος από τα μέτρα και όχι κουρασμένος δήλωσε χθες από τη Βουλή ο «ύπαρχος του Τιτανικού» Ευάγγελος Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι συμπάσχει στο δράμα του λαού.
Ας δούμε λοιπόν πώς βρήκε η κρίση την οικογένεια του Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το «πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο ίδιος
για τη χρήση του 2008, την τελευταία για την οποία υπάρχουν μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία για όλους τους βουλευτές.

Όπως προκύπτει λοιπόν από τη ............
δήλωση περιουσιακής κατάστασης του υπουργού Οικονομικών, οι καταθέσεις της οικογένειας Βενιζέλου ξεπερνούν τα 2.700.000 ευρώ σε 21 τραπεζικούς λογαριασμούς, με τα μεγαλύτερα ποσά πάντως να εμφανίζουν ως δικαιούχους τη σύζυγο, τα παιδιά και την πεθερά του υπουργού. Το εισόδημά του ήταν 102.839 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 847,13 ευρώ από άλλες πηγές, ενώ η σύζυγός του δηλώνει εισόδημα 69.347,05 ευρώ. Η οικογένεια έχει στην κατοχή της 22 ακίνητα (σπίτια, γραφεία, διαμερίσματα, πάρκινγκ και αποθήκες) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χαλκιδική, ενώ αρκετά πλούσιο είναι και το χαρτοφυλάκιο μετοχών. Φανταζόμαστε ότι με τη δημοσίευση των νέων «πόθεν έσχες» η εξουθένωση του κ. Βενιζέλου θα αποτυπωθεί… σε κάποιον βαθμό.

Πως να νιώθει άραγε ένας άνθρωπος που έμεινε άνεργος με 2 παιδιά που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του τα χαράτσια που επέβαλε ο εξουθενωμένος και δεν ξέρει που θα κάνει Χριστούγεννα (σε σπίτι ή στον δρόμο)...Ντροπή σας παχύδερμα που κάνατε την Ελλάδα πείραμα των τοκογλύφων με κατεβασμένα τα βρακιά σας.
"VOLCANO
Keywords
Τυχαία Θέματα