Έξοδος σε… άλλον πλανήτη

Η ελληνική κοινωνία, σύσσωμη, περιμένει να ακούσει από τα χείλη του νεαρού επαναστάτη, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».
Του έχουν γράψει και του έχουν πει, πως είναι ο «Ανδρέας» του 2012.

Μέχρι τότε, τα πλήθη συρρέουν στις τοπικές οργανώσεις του νέου κόμματος «Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν....
τα βρήκε ο Γιώργος» και καταθέτουν τις αποταμιεύσεις τους ως ένδειξη λαϊκής κομματικής πειθαρχίας, στην επέλαση του κόκκινου παιδιού.

Η ανακοίνωση των εργατοπατέρων στελεχών, πως η ανάπτυξη και η αντίδραση στην έξοδο από το
ευρώ, θα έρθει από τις καταθέσεις και τα υπάρχοντα των πολιτών, έφερε μεγάλη ανακούφιση στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, που επιθυμούν ανακατανομή του πλούτου, ασχέτως τι έχει προσφέρει καθένας, μέχρι την εποχή του νέου κόμματος «Λεφτά υπάρχουν αλλά δεν τα βρήκε ο Γιώργος».
Τώρα ο καθένας κοιτά με άλλο μάτι το διαμέρισμα ή το αυτοκίνητο του διπλανού του. Ακόμη και οι λαθρομετανάστες… που τώρα πια είναι όλοι νόμιμοι με ίσα δικαιώματα, στη μεγάλη μοιρασιά!

Τα χρηματιστήρια και οι δανειστές έχουν ήδη στείλει επιστολές μετανοίας προς τη χώρα μας, δηλώνοντας υποταγή στον μικρό χαρισματικό κόκκινο πρίγκιπα.

Εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων έχουν ζητήσει ραντεβού από το νέο μικρό εθνοσωτήρα, εκλιπαρώντας για συνομιλία έστω και πέντε λεπτών, μήπως και λάβουν κάποιο πνευματικό άγγιγμα από τη σοφία του.

«Καταθέσεις» ευρωπαίων πολιτών, ζηλεύουν από την άλωση των Ελληνικών και προσέρχονται αυτοβούλως και συντάσσονται στο τεράστιο εγχείρημα της Ελλάδος: έξοδος από το ευρώ, έξοδος από τη Μεσόγειο, έξοδος από την Ευρώπη, έξοδος από τον πλανήτη Γη.

Πεφωτισμένοι αρωγοί (εργατοπατέρες), του μικρού κόκκινου πρίγκιπα, έχουν ανακαλύψει πως στον πλανήτη Κέπλερ 22B, όμοιο με τη Γη, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη μεγάλη έξοδο. Εκεί δεν υπάρχει η λέξη μνημόνιο, και άρα λόγος ύπαρξης για τον μικρό επαναστάτη ..τον συμβουλεύουν. Όμως είναι ο μόνος πλανήτης που έχει νερό.

Στον Κέπλερ 22B, μάλλον θα στηθεί μία αριστερή κυβέρνηση με τις καταθέσεις των πολιτών της Γης, που θα αντιστέκεται στο τραπεζικό σύστημα της Γης! Η κυβέρνηση αυτή για να έχει νόημα, θα πρέπει να δημιουργήσει και μία δεξιά παράταξη, κάτι πολύ εύκολο, για τους ελαφρώς απασχολούμενους και γενναίως αμειβόμενους συνδικαλιστές.

Το μόνο πρόβλημα στην μετοίκηση των Ελλαδιτών, είναι πως ο πλανήτης Κέπλερ 22B, απέχει 600 έτη φωτός από τον πλανήτη μας, όσο ακριβώς και η εφαρμογή του προεκλογικού λόγου του μικρού επαναστάτη από την πραγματικότητα.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα