Final Four: Οι δηλώσεις για το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός

15:12 12/5/2012 - Πηγή: 24wro
Οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιόνας Καζλάουσκας, Γιώργος Πρίντεζης και... Μίλος Τεόντοσιτς εκπροσώπησαν τους δύο φιναλίστ του τελικού του Final Four στην συνέντευξη Τύπου.
Κοινή συνισταμένη και των τεσσάρων; Η κατάκτηση του τροπαίου! Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να προσέξουν πολύ τα ριμπάουντ, αλλά και γενικά πρέπει να είναι βελτιωμένη αν θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Από
την άλλη ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι πλέον εδώ που έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Όπως χαρακτηριστικά είπε ούτε με την Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί, όπως και τώρα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά πήραν την νίκη.
Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε πως αύριο (13/5) θα είναι μια διαφορετική μέρα για την ομάδα του και μια νέα σελίδα θα ανοίξει στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπου ήταν ο εκπρόσωπος των παικτών της ρώσικης ομάδας αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, που θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες στον τελικό. Όπως τόνισε θα πρέπει να παρακάμψει τον όποιο συναισθηματισμό και να φανεί επαγγελματίας.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα