Εξαπάτησαν ηλικιωμένη πριν λίγο στη Λαμία...

Δυο νέους άνδρες με μαύρο αυτοκίνητο αναζητά η αστυνομία....

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων από θρασύτατους απατεώνες που δεν διστάζουν όχι μόνο να εξαπατήσουν αλλά και να ληστέψουν ανήμπορους ηλικιωμένους, εκμεταλλευόμενοι την ανθρωπιά τους...


Πριν από λίγη ώρα στη Λαμία και συγκεκριμένα στην οδό Κερκύρας στα Γαλανέικα, πλησίασαν μια ηλικιωμένη γυναίκα και στην αρχή της είπαν ότι ο γιος της είναι άρρωστος και χρειάζεται 250 ευρώ. Η ηλικιωμένη τους εμπιστεύθηκε τους
έβαλε στο σπίτι και τους έδωσε τα χρήματα. Οι δύο απατεώνες μάλιστα, σύμφωνα με το LamiaReport, ζήτησαν από τη γιαγιά να τους βάλει από ένα τσίπουρο και όσο η γυναίκα το ετοίμαζε, της έκλεψαν άλλα 1000 ευρώ, αφού είχαν δει το σημείο στο οποίο η γιαγιά είχε το κομπόδεμα.

Όταν το κατάλαβε η ηλικιωμένη τηλεφώνησε στο γιό της κι εκείνος στην αστυνομία.

Η αστυνομική διεύθυνση κινητοποιήθηκε άμεσα και αναζητά ένα μαύρο αυτοκίνητο με 2 άτομα ηλικίας 25-30 ετών. Ο ένας φοράει άσπρο μπουφάν και ο άλλος μαύρο κουστούμι.

Εν τω μεταξύ χθες στα Καμένα Βούρλα είχαμε ακόμη ένα κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένου, από τον οποίο απέσπασαν περίπου 1000 ευρώ και η Ασφάλεια ψάχνει τώρα να δει αν πρόκειται για τους ίδιους απατεώνες.

Το φαινόμενο εξαπάτησης ηλικιωμένων έχει πάρει πλέον άκρως ανησυχητικές διαστάσεις, γι΄αυτό ενημερώστε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες να έχουν το νου τους και να μην εμπιστεύονται τον οποιονδήποτε τους πλησιάζει, ότι κι αν τους λένε.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα