Τούρκοι Εθνικιστές (Γκρίζοι Λύκοι) κάνουν Πορεία μέσα στην Γερμανία.


Είναι πράγματι πολύ εξευτελιστικό να λαμβάνει χώρα στην πατρίδα σου, πορεία φασιστοειδών και εθνικιστών άλλης εθνικότητας -και μάλιστα μεταναστών 4ης γενιάς. Ποιος ξέρει; Ίσως πολύ σύντομα να δούμε ανάλογες σκηνές στην χώρα μας, με πρωταγωνιστές Αλβανούς ή Πακιστανούς, οι οποίοι αργά η γρήγορα θα ζητήσουν γη και....
ύδωρ. Κάποιου είδους αυτονομία. Κάποιου είδους εκπροσώπηση στην Βουλή. Κάποιου είδους "ανεξαρτησία". Περισσότερες "Παραχωρήσεις" βρε αδερφέ.

Είμαι θανάσιμα βέβαιος, πως σε αυτήν
την περίπτωση δεν πρόκειται να δείτε "αντισυγκεντρώσεις" αναρχικών και Αριστερών. Εδώ δεν θα διαπιστωθεί καμία παρεκτροπή. Καμία "αντιφασισιτκή" διαμαρτυρία. Για να λέμε την αλήθεια, είναι μάλλον πολύ πιθανόν να βαδίζουν χεράκι, χεράκι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Κουκούλες.

Περιττό να πω, πως μιας και εμείς δεν είμαστε Γερμανία, έχω την εντύπωση οτι θα δυσκολευτούμε κομματάκι παραπάνω να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Το παράδειγμα του Κοσσόβου εξάλλου απέχει μόνο μια δεκαετία. Καληνύχτα και Καλή Τύχη...

Πορεία Γκρίζων Λύκων. Στουτκάρδη, 23 Οκτωβρίου 2011. (Φυσικά δεν ισχυρίζομαι πως η πλειοψηφία των Τούρκων ασπάζεται τις απόψεις αυτών των φασιστοειδών)

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα