"Πώς να γίνετε μέλος των Illuminati: Αίτηση Εγγραφής Μέλους. " - - - Δείτε τι "ψαρέψαμε...."

Δέν ξέρω αν τα παρακάτω είναι πραγματικότητα ή "παραμυθάκι", αλλά στην πρώτη περίπτωση... τα "πράγματα είναι σκούρα". ΔΕΙΤΕ:

Τώρα που ξέρετε ότι η πραγματική παρουσία των Illuminati στο διαδίκτυο μπορεί να βρεθεί, μπορείτε να προχωρήσετε με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι ακόλουθες οδηγίες θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε την αίτηση ένταξης στους Illuminati σωστά, αυξάνοντας τις
πιθανότητές σας να γίνει αποδεκτή σε αυτή την απίστευτα μυστική κοινωνία των Illuminati
Αίτηση:....


Τα "πρώτα" πράγματα δεν βρίσκονται στο έντυπο της αίτησης σας. Οι Illuminati θα γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, και φυσικά κάτι που δεν ξέρουν, θα το μάθετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται. Η όλη διαδικασία εφαρμογής σας είναι μια δοκιμή. Θα πρέπει να αποδείξετε τόσο πανούργος είστε, αλλά και την ευφυΐα σας μέσα....

από τις απαντήσεις σας.
Πρόκειται για μια πράξη εξισορρόπησης, η οποία και θα σας οδηγήσει μέσα τους από εκείνη τη στιγμή.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν είναι αυτές και εμφανίζονται στην πραγματική μορφή συμμετοχής στους Illuminati. Θα σας δείξω τώρα τον καλύτερο τρόπο για να συμπληρώσετε το έντυπο, προκειμένου να ενταχθεί στους Illuminati.

1. Όνομα:
Δώστε μια ειλικρινή απάντηση εδώ. Γράψτε το όνομά σας στο ακέραιο, ακριβώς όπως εμφανίζεται στο διαβατήριό σας ή άλλο νομικό έγγραφο. Ένα ψέμα εδώ θα ήταν μοιραία. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τους Illuminati. Ωστόσο το ερώτημα είναι πως έχετε μια ευκαιρία να κάνετε την αίτησή σας να ξεχωρίζει. Σκεφτείτε το εξής: "Το όνομά μου είναι ______, αλλά η καρδιά μου χτυπάει στο απόρρητο; Είμαι ανώνυμος αλλά είναι απρόσωπο το πάθος μου για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη."

2. Προτεινόμενα ψευδώνυμο:
Επιλέξτε το ψευδώνυμο σας προσεκτικά. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε πράγματα όπως "* i
Keywords
Τυχαία Θέματα