Ευρηματικός ο Σαμαράς. Βρήκε λύση για όσους δεν βγούν βουλευτές. Θα τους κάνει υπουργούς από τη πίσω πόρτα.

Η ανακεφαλαιοποίηση τσούζει...

Γράφει ο Σερ Βαζελίνης

1. Κανένα απο τα κόμματα της Βουλής δεν έχει σοβαρά στελέχη, που να κάνουν για υπουργοί. Είναι όλοι ανεπαρκείς και για την ηθική όλων έχω σοβαρότατες αμφιβολίες.

2. Πολλά από τα παλαιά στελέχη δεν θα βγούν π.χ. Διαμαντοπούλου. Θα ήταν περίεργο να βγούν, η δε παρουσία Ρώσων παρατηρητών δεν σημαίνει
τίποτα.
3. Πολλά από τα .....
νέα στελέχη επίσης δεν έχουν πιθανότητα να βγούν π.χ. ο Ψυχαρης, το πόμολο κλπ

4. Τα κόμματα έχουν υποσχεθεί στους πατρόνες τους κάποια πράγματα... μεταξυ αυτών και την επιλογή Παπαδήμου. Με 34 % μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο Παπαδήμος θα είναι η μόνη λύση...
Ο Αντώνης Κομανέτσι, ή Jack Sparow ή Κουνημένος ή Κηδείας ή Ρόκυ Μπαλμπόα ή Μασταπιάνι ή ... εχει πολλά - κάθε Ελληνας τον στολίζει καθημερινά σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο – έχει βρεί τη λύση.

Πρώτα έφτειαξε τη θεωρία και τη πούλησε για πρωτοτυπία... Ετσι στήνονται τα παιγνίδια αυτά.

Ο Σαμυ θέλει οι βουλευτές στη κυβερνηση του, να ασκουν έλεγχο και οι επίλεκτοι που θα του πουν να βάλει ή πού ήδη έχει συμφωνήσει να βάλει, θα γίνουν υπουργοί. Αυτά είπε ο Ρόκυ σήμερα για την επιλογή υπουργών αν και εφόσον η δολιοφθορά προχωρήσει κανονικά.

6-13% το ΠΑΣΟΚ και 15-20% η ΝΔ. Τραγικές προβλέψεις.

Υπάρχει ενα ακόμη ενδιαφέρον σημείο. Σε κάθε θέση υπουργού θα βάλει τον πιό άσχετο ή τον αποδεδειγμένα πιο καταστροφικό με το θέμα του υπουργείου.

Το γιατί, είναι ευανάγνωστο... Πως θα κάνει μπούγκα-μπούγκα...
Keywords
Τυχαία Θέματα