ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !

Ευχάριστη έκπληξη (μέσα στη μιζέρια και την τάση να μην αναγνωρίζονται λάθη) έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη.
Ως πραγματική Ελληνίδα , περήφανα και χωρίς φόβο να αναδείξει την ΑΠΑΙΣΙΑ συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους πολυταλαιπωρημένους από αυτό γερμανούς φορολογούμενους , μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», κατανοεί απόλυτα τους Γερμανούς και τάσσεται υπέρ τους στην ....
διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε
την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή (;) στάση .......

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών.
Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται.
Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα.
Τίποτα δεν χαρίζεται…
Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ», είπε, υποστηρίζοντας ότι η ίδια έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την σωστή και αξιοπρεπή ευρωπαϊκή κουλτούρα ,που εμείς δυστυχώς δε λέμε να αγγίξουμε , καν .

Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Έλληνες "πολίτες" οι οποίοι επιμένουν να ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα , υπονοώντας φυσικά τις θλιβερές φασιστοκομμουνιστικές μειοψηφίες που δεν εννοούν να υποταχθούν στο θέλημα και τις σωτήριες συμβουλές των Φιλελλήνων εταίρων μας και ειδικά των Γερμανών.
Ειδικά των Γερμανών , αφού αυτοί οι ταλαίπωροι έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τη ωτηρία και την ανάταξη της οικονομίας μας!

Η κ. Μούσχουρη με περίσσιο θάρρος υποστήριξε ακόμα ότι «..η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη» , ενώ είπε ότι ... «είναι ζήτημα τιμής το ξεπληρώσουμε το χρέος και γι'αυτό πρέπει να ξεπληρωθεί πάση θυσία».

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που κράτησε από τον ανισόρροπο ασθενή με Αλτσχάίμερ , τον αντιπατριώτη ανθέλληνα Μίκη Θεοδωράκη , για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή…
http://pasokhtefra.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα