Δοκιμαζουν τις αντοχες μας

Ειναι τουλαχιστον αστειο να προσπαθουν καθε φορα να μας πεισουν οτι τα επομενα μετρα ειναι τα τελευταια,ειναι θεμα ψυχολογιας τελικα,δινουν την ψευτικη ελπιδα στον κοσμο οτι τελειωσε το θεμα,οτι εχασε,εχασε,οτι του πηραν το πηραν και τελειωσε,δεν εχει αλλο.
Και η επομενη προσπαθεια χειραγωγησης ερχεται με το εκβιαστικο διλλημα
και αλλα μετρα η πεινα,ανεργια και....
τελειωτικη καταστροφη της χωρας.

Και το χειροτερο ειναι οτι αυτο το εκβιαστικο διλλημα το βαζουν αυτοι που φταινε για την καταστροφη της χωρας,αυτοι που με την ανικανοτητα και την προσχεδιασμενη επιλογη τους να μας συρουν σε μια πειραματικη προετοιμασια για την παγκοσμια κυβερνηση τους μας κατεστρεψαν,προδοτικα πουλησαν την χωρα με την ψηφιση του μνημονιου και ασυδοτα συνεχιζουν το ξεπουλημα των φυσικων και αλλων πορων της.

Καθε φορα και απο λιγο,με ενδιαμεσες υποσχεσεις για εξοδο απο το χαος,απο ποιους?
Απο τους ιδιους που δημιουργησαν αυτο το χαος και το ονομασαν επιτευγμα,απο τους ιδιους που οτι μετρο και να πηραν κατεληξε σε φιασκο και αποτυχια,και ομως ενω το βλεπουν συνεχιζουν στον ιδιο δρομο,αυτον της αποτυχιας και της συμφορας.

Περιμενετε λυσεις απο τους ιδιους που με μαεστρια δημιουργησαν το προβλημα,ειτε λεγονται πασοκ η νουδου,ειναι η ιδια συμμορια και το μονο που τους νοιαζει ειναι να διαφεντευουν και να ασκουν επανω μας τα προδοτικα τους σχεδια.

Περιμενετε τα νεα μετρα,δεν σας εχουν πει ομως οτι δεν θα ειναι τα τελευταια,και ουτε τα επομενα θα ειναι τα τελευταια,διαβαστε παλαιοτερες αναρτησεις μου να δειτε απο ποτε γραφω οτι τα μετρα δεν θα τελειωσουν ποτε,οχι τουλαχιστον πριν τελειωσουν τον λαο.
Δοκιμαζουν τις αντοχες μας,δεν θα τελειωσουν πριν μας τελειωσουν ολοκληρωτικα,οποιος το καταλαβει θα εχει τουλαχιστον την αισθηση του τι γινεται και γιατι.
Και δεν θα ζει με την ψευδαισθηση οτι μια μερα ολα αυτα θα ειναι παρελθον,το παρελθον τελειωσε,ετοιμαστειτε για το τραγικο μελλον που επιφυλλασει στην χωρα το τελευταιο μελος της δυναστειας Παπανδρεου.

Αυτος ειναι ο στοχος,και οταν διαβαζω τις δηλωσεις Παπανδρεου για την επετειο της Πρωτομαγιας,αναρωτιεμαι,ποσο εκτος πραγματικοτητας μπορει να ειναι καποιος και συγχρονως να κυβερναει μια χωρα?

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα