Μπορεί να ξεχάσει κανείς τον Μάκη τον… τσεκουράτο;

Στο πανεπιστήμιο πριν από δύο περίπου δεκαετίες, όποιος ρωτούσε από που βγαίνει το Μάκης , η απάντηση ερχόταν απερίφραστα από μια λέξη: απ΄ το …τσεκουράκης! Τα χρόνια όμως πέρασαν και το λαμπρό στέλεχος τότε της ΕΠΕΝ, ήτοι Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, σήμερα είναι συνομιλητής ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και πρώην γαλάζιων υπουργών όπως ο .....
Άρης
Σπηλιωτόπουλος και όχι μόνο.

Τα χρόνια που αυτός και η παρέα της ΕΠΕΝ ξυλοκοπούσαν τους φοιτητές αντιπάλων παρατάξεων μπορεί να πέρασαν και πολλά να ξεχάστηκαν. Πρώτα πρώτα ο ίδιος τα ξέχασε(;) ή θέλει να τα ξεχάσει! Το ίδιο και ο Καρατζαφέρης στο κόμμα του οποίου είναι σήμερα βουλευτής. Αρκετοί όμως είναι αυτοί που επιμένουν να τα θυμούνται!!!

Κάποιοι για παράδειγμα, έχοντες μνήμη ελέφαντα, θυμούνται ας πούμε ότι το 1984 ανέλαβε την προεδρία της νεολαίας της ΕΠΕΝ στη θέση του Νίκου Μιχαλολιάκου και μάλιστα με τις ευλογίες του δικτάτορα Παπαδόπουλου τον οποίον, σύμφωνα με μαρτυρίες της εποχής, επισκέφτηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Δεν αναφερόμαστε στις κουμπαριές με το Λεπέν γιατί αυτά τα ξέρει μέχρι και ο… Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο Μάκης ωστόσο για τους παλιούς του φίλους του εξακολουθεί να παραμένει Μάκης. Για τους μεταγενέστερους και για τα κανάλια των διαπλεκόμενων, ο Μάκης Βορίδης είναι ο πολιτικός με τον… ορθό λόγο , τη σωστή νομική επιχειρηματολογία και τις κολεγιές που κάνει πότε με Νεοδημοκράτες , πότε με ΠΑΣΟΚους και πότε με Ντορικούς.

Προχθές τον είδαν στο Κολωνάκι να συζητά επί ώρες με τον Πάγκαλο κι εκείνος να τον ακούει με προσοχή. Λίγο πριν ο φωτογραφικός φακός τον είχε εντοπίσει με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να κάθονται μαζί στα έδρανα της Βουλής και να μοιράζονται τις αγωνίες τους για την Παιδεία.

Πού και που όταν εκνευρίζει τον Καρατζαφέρη , ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεσπάει λέγοντας : «Πρόσεχε γιατί έχω κρύψει καλά το παρελθόν σου».

Για τους παροικούντες από παλιά στην Ιερουσαλήμ, ο ρητορικό ερώτημα είναι ένα : «Μα καλά , μπορεί να ξεχάσει κανείς τον Μάκη»;

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα