ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ: Έπαθα εμμονή

22:45 25/8/2011 - Πηγή: 24wro
Με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία... «Moneyball», Τζόνα Χιλ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού New York Magazine, ο Μπραντ Πιτ.

Ο 47χρονος ηθοποιός με ατημέλητα μαλλιά και total black look μοιάζει πιο όμορφος από ποτέ και μιλάει για την ταινία και τον συμπρωταγωνιστή του.

«Έπαθα ψύχωση (σ.σ. με την ταινία)», παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Το είδα
σαν μία ιστορία που πραγματεύεται τη δικαιοσύνη. Πώς μία ομάδα με μισθοδοσία ύψους 40 εκ. δολαρίων θα διαγωνιστεί με μία ομάδα με 140 εκ. δολάρια μισθοδοσία και άλλα 100 απόθεμα; Κάθε ταλέντο που αναπτύσσουν (σ.σ. οι αθλητές) θα κυνηγηθεί λαθραία από τις πλούσιες ομάδες. Αυτό έγινε πραγματικά ενδιαφέρον για μένα».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Τζόνα Χιλ, δήλωσε: «Ο Τζόνα είναι μία αποκάλυψη σε αυτό το πράγμα- είναι μια μελέτη σε εξέλιξη. Νομίζω ότι η πιο ενδιαφέρουσα δουλειά που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια είναι το τι κάνουν οι κωμικοί ηθοποιοί. Τύποι όπως ο Τζόνα, ο Ράσελ Μπραντ, ο (Σεθ) Ρότζεν και καποιοι άλλοι... αντιλήφθηκαν ένα είδος ασέβειας που ξεκίνησε με τον Άνταμ Σάντλερ και συνεχίστηκε με τον Γουίλ Φέρελ, αλλά το εξελίσσουν σε ένα είδος συγκίνησης κι ανθρωπιάς. Το βρίσκω πραγματικά πολύ δυνατή δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα