Απίστευτο... ο Λοβέρδος λέει πως υπεύθηνοι για το χάλι μας είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι...

"Ευθεία επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους - στους οποίους καταλόγισε την ευθύνη για τα σημερινά αδιέξοδα - εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
«Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασε εδώ που ...
μας έφτασε»"

Η λέξη ντροπή είναι άγνωστη σε πολιτικούς τύπου Λοβέρδου...και αυτό όχι γιατί έχει
εντελώς άδικο σ αυτά που λέει, αλλά έχει μεγαλύτερη σημασία ποιος τα λέει.
Δεν αναφέρεται φυσικά πως η παρέα του ΓΑΠ που είναι μέλος της ταλαιπωρούν τον Ελληνικό λαό...αλλά οι δημόσιου υπάλληλοι.
Πέρυσι εχθρός της Ελλάδας (κατά τον Λοβέρδο)ήταν οι φορτηγατζήδες και οι φαρμακοποιοί, φέτος οι ταξιτζήδες και δημόσιοι υπάλληλοι και ακολουθούν και υπόλοιποι που πρέπει να εξαθλιωθούν
Το απίστευτο θράσος αυτού του ανθρώπου είναι πως καταλογίζει ευθύνες σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία εξουσία και καμία δυνατότητα αλλαγής της κατάστασης, ενώ αυτός και η συμμορία που κυβερνά αυτή την χώρα επί δεκαετίες και είναι οι αποκλειστικοί δημιουργοί αυτού του αίσχους στο δημόσιο τομέα που το τρέφανε και το χαϊδεύανε δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη.
Ο Λοβέρδος και η παρέα του είναι υποταγμένα όργανα στις εντολές των μεγάλων αφεντικών τους...και φανταστείτε πως ακόμη επικαλούνται την σοσιαλιστική τους καταγωγή.

Υ.Γ.και για να μην παρεξηγηθώ ...είμαι ένας ταλαίπωρος ελεύθερος επαγγελματίας

Η πολιτική είναι μεγάλη τέχνη. Πείθει τους ανθρώπους να πληρώσουν γι’ αυτά που τους κλέψανε.

Λεόν Τολστόι - Ρώσος φιλόσοφος

ΑναγνωστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα