ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ.

Είναι δεδομένο ότι κάθε ενήλικος επιδιώκει να μάθει ή να τελειοποιήσει τα Αγγλικά του και μία τουλάχιστον ακόμη ξένη γλώσσα.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», έχουν προσαρμόσει τα προγράμματά τους στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ενηλίκων σπουδαστών.
Τα τμήματα ξένων γλωσσών στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να.....
αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).
Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower). Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 10, 12 ή 16 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Εάν η επιλογή σας είναι τα Ισπανικά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το πτυχίο DELE Intermedio B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε μόλις 7-8 μήνες, ενώ διαθέτοντας ένα ακόμη 8μηνο καλύπτετε και την προετοιμασία για το DELE Superior (C2), αντίστοιχο του Proficiency.
Επιλέγοντας Γαλλικά, προετοιμάζεστε για το πτυχίο DELF B2 (αντίστοιχο του Lower) σε 7-8 μόνο μήνες, ενώ με ένα 8μηνο επιπλέον καλύπτετε και την προετοιμασία για το DALF C1, αντίστοιχο του Advanced.
Στα Γερμανικά, το 1ο πτυχίο (Zertifikat B1) «βγαίνει» σε 7-9 μήνες, ενώ άλλοι 8 μήνες χρειάζονται για το 2ο πτυχίο (Zertifikat B2).

Στα Ιταλικά, σε μόλις 7-9 μήνες φτάνει κάποιος στο επίπεδο του Diploma C1 (αντίστοιχο του Advanced).
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση το τρέχον διάστημα, κερδίζετε:

Σημαντικές εκπτώσεις, που φτάνουν έως και το 30% (το ποσοστό της έκπτωσης εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο σπουδαστής).
Υποτροφία για
Keywords
Αναζητήσεις
φροντιστηρια ξενων γλωσσων ενηλικων, οικονομικα πακετα ξενων γλωσσων ιωαννινα
Τυχαία Θέματα