Αγγλικά για ΑΣΕΠ: προετοιμασία για Lower εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί να μάθει Αγγλικά ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση. Η απόκτηση (τουλάχιστον) του LOWER αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό
«βήμα» για.....
κάθε ενήλικο, καθώς η κατοχή του LOWER αποδεικνύει καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και το πτυχίο αυτό είναι αναγνωρίσιμο και αποδεκτό στην αγορά εργασίας και στο ΑΣΕΠ.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός, γρήγορος αλλά και οικονομικός τρόπος για να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος, καθώς άλλες μορφές εκπαίδευσης, όπως τα ιδιαίτερα μαθήματα ή η αυτοδιδασκαλία και η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, αποδεικνύονται συχνά αναποτελεσματικές (λόγω της πολυπλοκότητας του εκπαιδευτικού αντικειμένου) και / ή ιδιαίτερα δαπανηρές. Πολλοί σπουδαστές που προσπάθησαν να μάθουν Αγγλικά μόνοι τους ή με ιδιαίτερα, τελικά στρέφονται στη σίγουρη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση του φροντιστηρίου. Από κει και πέρα, το ζητούμενο είναι – αυτονόητα – η σωστή επιλογή μίας σχολής που θα συνδυάζει υψηλό επίπεδο σπουδών, εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων και χαμηλό κόστος.

Μία τέτοια σχολή είναι η Ευρωδιάσταση. Τα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες Ευρωδιάσταση ασχολούνται αποκλειστικά με τη διδασκαλία ενηλίκων και προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Για το λόγο αυτό η Ευρωδιάσταση αποτελεί επί σειρά ετών την πρώτη επιλογή των ενηλίκων για εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε στοιχειώδεις γνώσεις, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 10-12 μήνες (πρόγραμμα Step2-Lower). Τέλος, αν έχετε φτάσει μέχρι το επίπεδο του Lower παλιότερα ή έχετε δώσει ξανά για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 4-6 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Pre-lower/Lower).

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι το ότι τα προγράμματα προετοιμασίας για Lower και Proficiency που παρέχει είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα θερινά ε
Keywords
Αναζητήσεις
προετοιμασια για lower, lower γρηγορα
Τυχαία Θέματα