Το 60% των μελών του ΣΕΕ,δεν έχει σχέση με τις ΕΔ

Του ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητα

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ένα πολιτικό κόμμα που γεννήθηκε από μία πρωτοβουλία απόστρατων Αξιωματικών, η οποία γρήγορα πλαισιώθηκε από πολίτες που καμία σχέση δεν έχουν με τις ΕΔ και που σήμερα αποτελούν περίπου το 60% των μελών μας. Eίναι ένα κόμμα που .....
γεννήθηκε από την αγάπη για την Πατρίδα, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών
μας και την αγανάκτηση για τον διασυρμό την Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν τοποθετείται στο φάσμα των καθιερωμένων ιδεολογιών. Η πολιτική μας ιδεολογία είναι η Φιλοπατρία.
Αφήνοντας πίσω τις διχαστικές ιδεολογίες με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, σε περιβάλλον ελεύθερης οικονομίας και με αξιόπιστο, σοβαρό, κοινωνικό και δημοκρατικό κράτος σε ελεγκτικό ρόλο η Ελλάδα θα βρει ξανά την πρόοδο και τον πολιτισμό.

Οι επιδιώξεις του Συνδέσμου, που στο σύνολό τους αποτελούν καθολικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας, είναι:
• Η αναζήτηση και ο έλεγχος των υπευθύνων που οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην υποδούλωση του μνημονίου. Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα πληρώσουν.
• Η ακύρωση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που θίγουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας και τις εθνικές της επιλογές. Το δημόσιο χρέος θα ελεγχθεί και το επαχθές χρέος θα διαγραφεί. Διεκδικούμε την πληρωμή των Γερμανικών Πολεμικών αποζημιώσεων και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου από την Γερμανία. Δεν υπάρχει άλλος προσανατολισμός για την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Θέση όμως ισότιμη και όχι θέση του παρία και του αιώνιου οφειλέτη.
• Αυστηρός έλεγχος στις κρατικές δαπάνες και τίμια διαχείριση. Με Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης και δίκαιο σταθερό φορολογικό μηχανισμό η εθνική οικονομία να βρει την ανάπτυξη. Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό.
• Αναθεώρηση του Συντάγματος που δεν θα ευνοεί την κομματοκρατία και τη βουλευτοκρατία.
• Εκπόνηση και εφαρμογή εθνικού σχεδίου για την αναδιάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας. Να ξαναρχίσει η Ελλάδα να παράγει προϊόντα στα οποία έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Να αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος, το μεγάλο ενεργειακό δυναμικό της χώρας, η ναυτιλία μας που είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη, οι τεράστιες τουριστικές δυνατότητες που παραμένουν ανεκμετάλλευτες, η επιχειρηματικότητα που διακρίνει ιστορικά τον Έλληνα.
• Εμπέδωση της ασφάλειας, της περιουσίας και της ζωής των πολιτών. Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Προστασία της πληθυσμιακής σύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας που κινδυνεύει με τεράστιες εθνικές συνέπειες από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Δεν υπάρχει άλλη λύση προστασίας παρά ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών και h δυναμική πάταξη των διακινητών.
• Αναβάθμιση της ελληνικής παιδείας με το ανοιχτό σχολείο. Το Σχολείο θα αποτελέσει διαρκή και ανοιχτή εστία παραγωγής ελληνικής και χριστιανικής αγωγής. Δεν θα απολέσουμε τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της εθνι
Keywords
Τυχαία Θέματα