ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Στέλνοντας αυτο το mail θα θελα να μοιραστώ μαζί με τον υπόλοιπο κοσμο τις σκέψεις μου,τα συναισθήματα μου και την αγωνιά μου.

Είμαι εθελοντής σε ομάδα με μητρώο στην Πολιτική Προστασία Ελλάδος(Π.Π.Ε) και ασχολούμαι από το 2005 με τον εθελοντισμό .Έχω συμμετάσχει σε άπειρα συμβάντα που μπορεί να....
συμβούν είτε σε ανθρώπινο περιβάλλον είτε στο φυσικό και που αφορούν ανθρώπινη ζωή και το φυσικό περιβαλον.

Φέτος το καλοκαίρι
λοιπόν όπως κάνω εδώ και χρόνια ασχολούμαι με την δασοπροστασία της περιοχής μου και όποτε χρειαστεί και με την πυρόσβεση (ελπίζω φέτος να μην χρειασθεί).Σαν και εμένα φυσικά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια της χώρας μας παρά πολλοί εθελοντές με το ίδιο αντικείμενο.

Τη συμβαίνει όμως όταν σε μια οικονομική κρίση είσαι και ταυτόχρονα εθελοντής σε μια ομάδα της Π.Π.Ε.?Πως μπορεί να νιώθει και τη κάνει ενας εθελοντής (όπως εγώ και πολλοί άλλοι) όταν είναι άνεργος αλλά ταυτόχρονα προσφέρεις στην Χώρα σου τα Μέγιστα παρέχοντας με όση δύναμη θέλησης έχεις ψυχή και σώμα για την ασφάλεια του δασικού πλούτου της τώρα το καλοκαίρι?
Προσωπικά είμαι άνεργος εδώ και πολλούς μήνες .Δεν έχω λεφτά πλέον να βγω έξω μια βόλτα ,να δω τους φίλους μου,να πιω ένα καφέ .Ζω με τους γονείς μου. Είμαι 31 χρόνων και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάτι αξιόλογο και χρήσιμο που μπορεί να με βοηθήσει στο μέλλον ώστε να χτίσω την δική μου πορεία .Το αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης με οδήγησε σε αυτή την κατάσταση .Εχω μοιράσει άπειρα βιογραφικά σε δουλείες αλλά δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά εργασίας .Έχω μείνει στάσιμος στη ζωή μου.Αυτό επηρεάζει αρνητικά και την ψυχολογία μου αλλα έμμεσα και την σχεση που έχω εδώ και χρόνια με μια κοπέλα. Εξαιτίας της κατάστασης μου δεν μπορώ να προχωρήσω ακόμα και στο θέμα σχέσης. Νιώθω προδομένος αλλά και εξευτελισμένος από τους ηγέτες της χώρας μου.

Και όμως νιώθω Έλληνας .Θα ζητήσω από τους γονείς μου 10 εύρο με παρά πολύ ντροπή φυσικά για να βάλω λίγη βενζίνη και να βγω περίπολο στο βουνό ,θα ζητήσω ένα 10 ευρο να βάλω βενζίνη για να φτάσω στο συμβάν δασικής πυρκαγιάς σε περίπτωση που ζητηθεί από τους φορείς να συμμετάσχει η ομάδα μου. Θεωρώ ότι η Φύση μας,δεν πρέπει να αποκομιστεί της συνέπειες της οικονομικής κρίσης .Θεωρώ ότι το ΔΑΣΟΣ είναι το φυσικό μας σπίτι και πρέπει να το προστατεύσουμε .Θεωρώ ότι η Φύση είναι η Ελλαδα μας και δεν θα την αφήσω μόνη .Όπως θεωρώ προδότες και πολλούς τοπικούς Άρχοντες αλλά και πολλους απο τους Βουλευτές που δεν βοηθούν με κανέναν τρόπο στην προστασία της φύσης και της ίδιας της Χώρας μας. Διότι κύριοι εγώ και πολλοί ΄΄συνάδελφοι μου΄΄ εθελοντές είτε άνεργοι είτε σε οικονομική δυσκολία εκτελούν με ζήλο αυτό που νιώθουν ως ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Βρίσκουν τον τρόπο και το κάνουν .ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ?ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?

Κόψατε κονδύλια ,αφήσατε γυμνά από προστασία τα δάση ,δεν πήρατε κανένα μέτρο για την προστασία τους. Αντίθετα ξεπουλήσατε με τα Μνημόν
Keywords
Τυχαία Θέματα