Χοντρό παιγνίδι παίχτηκε στην Κύπρο με τα Club-K πυραυλικά συστήματα.

Πιθανή ανάφλεξη στη περιοχή !

Γράφει ο Αδαμάντινος

To Club-K είναι ένα ρώσικο πυραυλικό σύστημα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε ένα container για να καμουφλάρεται και να μεταφέρεται εύκολα. Ειναι πολυ πιθανό 98 τέτοια συστήματα με 4 πυραύλους το καθένα να ήταν τοποθετημένα μέσα στα 98 εμπορευματοκιβώτια που ήταν στιβαγμένα στη περιοχή Β της φωτογραφίας, που δείχνει τη ναυτική βάση Φλωράκης στη Κύπρο. Στη περιοχή Α φαίνονται και 4 πολεμικά πλοία της βασης αραγμένα.
Η φωτογραφία ειναι από την.....
Google!

Υπενθυμίζεται πως τα εμπορευματοκιβώτια αυτά κατασχέθηκαν από τις κυπριακές αρχές από το Ιρανικό πλοίο «Monchegorsk», τον Ιανουάριο του 2009, που μετέφερε πολεμοφόδια στη Συρία με τη δικαιολογία παράβασης διακίνησης όπλων του ΟΗΕ.

Επειδη έχει περάσει πολύς χρόνος απο τότε, δεν έχω καμμία αμφιβολία για το ότι τα containers αυτά ερευνήθηκαν για το περιεχόμενο τους εξομυχιστικά τουλαχιστον απο τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Θα ήταν κουτο να μη το έχουν κανει και ετσι το αποκλείω.

Μου κάνει όμως μεγάλη εντύπωση ότι όλα ήταν στοιβαγμένα έκτοτε σε συγκεκριμένο χώρο της βάσης, σαν να ήθελαν να επιτρέπουν σε κάποιους να τα παρακολουθούν απο δορυφόρο. Το λογικότερο θα ήταν να είχαν φυλαχθεί σωστά αφου προηγουμένως ειχαν ερευνηθεί και είχε καταγραφεί με σαφήνεια το περιεχόμενο τους.

Πρόσφατα πολεμικά Ιρανικά πλοία έκαναν βόλτες στη Μεσόγειο επισκεπτόμενα τη Συρία, πιθανόν μεταφέροντας τέτοια containers εκεί. Δεν θεωρώ ότι πήραν φωτιά απο υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας, διότι το καλοκαίρι του 2010 δεν παρατηρήθηκε κάτι. Απο την άλλη πλευρά η ενεργοποίηση αυτών των συστημάτων απαιτεί τη γνώση κάποιων κωδικών ή τη χρήση άλλου ηλεκτρομαγνητικου μέσου που δεν θέλω να κατονομάσω.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα νομίζω θα παρατηρήσουμε σύντομα ανάφλεξη στη περιοχή της Μεσογείου. Δεδομένης της κακής κατάστασης του δολλαρίου και της επερχόμενης διάλυσης του Ευρώ. Από αύριο άλλωστε το ντόμινο χτυπάει και την Ισπανία! Σημαντικές ημερομηνίες είναι η 22α Ιουλίου και η 2α Αυγούστου.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα