Αν απολυθούν 300χιλ δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχουμε ανάγκη να δανειζόμαστε!

Πολιτικοί μη τους φοβάστε να το πείτε!!

Πολιτικοί, είστε ακριβώς ίδιοι. Οι ΔΥ είναι οι προεκτάσεις σας, και οι αντανακλάσεις σας, δηλάδή άχρηστα άτομα που δεν παράγουν τίποτα !!
Χοντρικά για να το καταλάβουν όλοι. Τα έσοδα της χώρας, είναι 50 δισ. Τα έξοδα είναι 75 δισ.Αν απολυθούν οι 300χιλ δεν χρειαζονται δανεικά. Αλλά αντ' αυτού το ΠΑΣΟΚ προσλαμβάνει και.....
τώρα.
Ολοι ξέρουμε με ποιο τρόπο μπήκαν οι ΔΥ Στο χωριό τους είχαν αρκετούς ψήφους.
Στη κλαδική, κόλλαγαν αφίσσες και ο
διορισμός στη ΔΕΗ., ΟΤΕ,(με μισθό 4000€, κλπ)
Ετσι έκαναν περιουσίες , ενω δεν παράγουν απολύτως τίποτα, και πληρώνονται απτους υπόλοιπους Ελληνες.
Προσκυνάνε τα κόμματα, ως εξηρτήμένα άτομα όπως είναι οι ναρκομανείς απτην ηρωί νη.
Το ρήμα που ξέρουν σε όλους τους χρόνους είναι το διορίζομαι, απτην ώρα που γεννήθηκαν. Αν ήταν ενεργητικά και δραστήρια άτομα με κοφτερό μυαλό, θα έδειχαν την αξία τους στην ελεύθερη αγορά, αλλά προτίμησαν την κλοπή , που τη βάφτισαν διορισμό!
Αν επισκεφτείτε κάποια δημόσια υπηρεσία, δεν είναι κανένας στη θέση του. Οποιος είναι, ή συζητάει ή σερφάρει.
Κλέβουν τα λεφτά μας μηνιαία. Είναι συνήθως άθλια στη νοοτροπία άτομα που πιστεύουν ότι τους χρωστάμε και με θράσσος λένε ότι τους έκοψαν λεφτά.
Δεν εξαιρούνται ούτε οι πτυχιούχοι, ούτε οι καθηγητές πανεπιστημίων . Αν δεν είχαν τον τάδε πολιτικό, θα κάνανε τα πτυχία τους κορνίζα, και θα ήταν άνεργοι.
Αν ήταν δραστήρια και με κοφτερό μυαλό άτομα θα έδειχναν την αξία τους στην ιδιωτική και ελεύθερη αγορά.
Συνεχίζουν και κλέβουν 'ολους τους Ελληνες και προπαντός τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία, που πρέπει να βρεί τον πελάτη, να πληρώσει τα ταμεία και ΄τωρα με τη κρίση να κλείσει το μαγαζί του. Δίνει εξετάσεις κάθε μέρα!!
ΔΥ φύγετε με χαρά γιατί σημαίνει οτι αγαπάτε την Ελλάδα, και να μη ζητάτε, γιατί το ίδιο κάνουν και οι πολιτικοί. Θα σας κάνει καλό να γυρίσετε στα χωριά σας, να καλλιεργήσετε τη γη, γιατί αγαπητοί ΔΥ μας κατακλέβετε.
Θα μάθει να δουλεύει το μυαλό σας και να μη κάθεστε τόσο, και θα αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση στα παιδιά σας πλέον, επειδή θα έργάζεστε.
Να πείτε σε δημόσια εξομολόγηση
Ναι τα πήραμε ενω δε κάναμε τίποτα επειδή είχαμε πολιτικούς δικούς μας
Ναι πρέπει να κοπεί το εφάπαξ γιατί έχουμε κλέψει τους ιδιωτικούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες!Ναι είμαστε τεμπέληδες Ελληνες , και δε σας εξοργίζουμε με δικαιολογίες τύπου εμείς δουλεύουμε, εμείς μπήκαμε με εξετάσεις, κλπ.(γιατί μπορεί να μπήκατε, αλλα το μετά δε λέτε, πως μας τα τρώγατε)
Ναι με τη συμπεριφορά μας δείχνουμε οτι μισούμε την Ελλάδα. Ναι περιμένουμε και περισσότερα, και ζητάμε ενω δίπλα μας υπάρχουν άνεργοι που δεν εχουν να φάνε, επειδή εμείς ρίξαμε την Ελλάδα μαζί με τους πολιτικούς έξω
Ναι μόνο πολλά συγνώμη πρέπει να ζητήσουμε, γιατί έμαστε αχάριστα άτομα, που προσπαθούμε με τη νοοτροπία του ΔΥ να παίρνουμε κάτι απόλους.
Καποια κυρία προχθές σε παρόμοιο άρθρο, έγραφε ό
Keywords
Τυχαία Θέματα