Άμοιρε Αμοιρίδη, τι ξεστομίζει ο στόμας σου;

Στην εκπομπή της ΕΤ-3 “Λαβύρινθος” στις 11 Νοεμβρίου 2011, εκτός από τους βουλευτές, είχαν προσκληθεί δυο “φίρμες του διαδικτύου, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση.



“…Αν δεν κάνουμε κάτι ο πολιτικός κόσμος, έχουμε καταστραφεί ήδη…”
Μόνο που μέχρι στιγμής, επειδή ο πολιτικός
κόσμος έχει αναλάβει να.....
“σώσει την Ελλάδα” από τις συνέπειες των πολιτικών του πολιτικού κόσμου (το παραδέχονται όλοι), ο δημοφιλής οικονομικός κατήφορος της Ελλάδας δε λέει να ισιώσει, πόσο μάλλον να πάρει την ανηφόρα. Τώρα, πώς ισχυρίζεται ο πολιτικός κόσμος ότι θα φέρει το καινούργιο όταν η λύση που προτείνει είναι να πάρει “προπονητή” έναν επιφανή τραπεζίτη διεθνούς δράσης; Μήπως δεν γνωρίζουμε, πλέον, ότι ο εχθρός που αντιμετωπίζουμε είναι ακριβώς οι τραπεζίτες; Να ελπίζαμε ότι αυτός είναι ελληνόφιλος, ώστε θα χρησιμοποιήσει τα “κόλπα” του επαγγέλματος, αλλά τι ακριβώς μπορεί να κάνει έστω κι έτσι; Λείπουν λεφτά από το ταμείο. Από πού θα τα βρεί; Μήπως από τις τράπεζες; Αυτές “χρειάζονται” διάσωση. Μήπως από τους μεγαλο-επιχειρηματίες; Αυτούς (λόγω τεχνο-οικονομικής ιδεολογίας) θα προσπαθήσει να δελεάσει με δώρα. Μήπως από άλλους πλούσιους ντόπιους με έκτακτη φορολογία-κατάσχεση; Ας γελάσουμε τώρα, χα, χα! Προφανώς από το πόπολο θα τα γυρέψει, από πού αλλού; Άρα σε τι χρειάζεται η “οικονομοτεχνική” του γνώση; Αυτό είναι πολιτική “δουλειά“. Άρα, αυτό που “θα κάνει” ο πολιτικός κόσμος είναι να παραδώσει την πολιτική ηγεσία της χώρας σε έναν μη πολιτικό και μάλιστα “επαγγελματικά” αντίπαλο της χώρας, με την προσδοκία να βρει πολιτικές λύσεις που οι μέχρι σήμερα πολιτικοί δεν μπορούσαν να βρουν. Τι είδους λύσεις μπορεί να είναι αυτές, εκτός από βίαιη απολυταρχική επιβολή όποιων αποφάσεων πάρει; Εκτός αν πείσει το λαό να συναινέσει στο “βιασμό” του οικειοθελώς και να σκλαβωθεί με χαρά. Αλλά ποιοι υπουργοί και λοιποί παρατρεχάμενοι θα υλοποιήσουν τις αποφάσεις του; Οι ίδιοι και χειρότεροι. Οι περισσότεροι υπουργοί δεν αλλάζουν, προστίθενται άλλοι από την ίδια πολιτική σκηνή και μπαίνουν σφήνα και καμπόσοι από το ΛάΟΣ με περγαμηνές στρατιωτικής νοοτροπίας, κάνοντας να αναγνωρίζεται ευκολότερα η δικτατορική υφή και ουσία αυτής της ψευδο-κυβέρνησης. Τώρα που το λέω, δεν μπορώ πλέον να προφέρω νόμιμο χαρακτηρισμό σε αυτό το αντισυνταγματικό δικτατορικό μόρφωμα και (κατά το ψευδο-κράτος του Ντενκτάς)

από δω και στο εξής θα τους αποκαλώ ψευδο-κυβέρνηση, ψευδο-πρωθυπουργό, ψευδο-υπουργούς και βάλε .

“…αν ακολουθήσουμε τη συμβουλή του κ. Καζάκη να μην κάνει τίποτα ο πολιτικός κόσμος, έχουμε καταστραφεί…”
Ιδού το αποκορύφωμα της επιβεβαίωσης των λόγων που μόλις είπε ο Καζάκης “το ψέμα σ’ αυτήν την περίοδο κυριαρχεί“. Ποιος είπε να μην κάνει κανείς τίποτα; Ίσως να μην είναι λάθος αν θεωρήσουμε ότι πραγματικά αυτός που δεν “πρέπει να κάνει τίποτα” είναι ο σημερινός “πολιτικός κόσμος“. Αυτός που πρέπει να κάνει κάτι είναι όλοι οι πολίτες της χώρας. Να κάνει, δηλαδή, αυ
Keywords
Τυχαία Θέματα