Αγανακτισμένοι Του Διαδικτύου

Είμαστε μια ομάδα φίλων (οι περισσότεροι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού) που πριν λίγες μέρες δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook, ‘Οι Αγανακτισμένοι Του Διαδικτύου’. Η σελίδα ειναι κυρίως για εκείνους που, είτε επειδή ζουν στο εξωτερικό, είτε για διάφορους άλλους λόγους, δεν μπορούν να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων.

Το λινκ της σελίδας μας είναι εδώ....
(http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85/138198022923763)

Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου σκοπεύουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους υπόλοιπους Αγανακτισμένους. Επειδή φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε κοντά τους, ο τρόπος διαμαρτυρίας μας θα είναι διαφορετικός (αλλά πάντα σε νόμιμα και πολιτισμένα πλαίσια). Αντί να είμαστε έξω απο τη Βουλή, σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τη διαμαρτυρία μας κατευθείαν στους βουλευτές, μέσω της τεχνολογίας (email, twitter, τηλέφωνο, φαξ, κλπ). Περισσότερες πληροφορίες θα δώσουμε στη σελίδα μας και σε σε διάφορα blogs τη Δευτέρα, στις 1μμ.

Βέβαια, όσο πιο μεγάλος ο αριθμός των μελών μας, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι και η καμπάνια μας. Για το λόγο αυτό, θα σας είμασταν ευγνώμων εάν κάνατε μία μικρή αναφορά στη σελίδα μας. Τη Δευτέρα θα σας στείλουμε επίσης το link για το πως θα λειτουργήσει η καμπάνια μας για να δώσετε τις ανάλογες πληροφορίες στο blog σας, εάν θέλετε.

Σας ευχαριστούμε

Αγανακτισμένοι Του ΔιαδικτύουΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα