Tο Αισχρό BBC

Έχει λυσσάξει το BBC κατά της Ελλάδας Λυσσάνε οι Έλληνες κατά του BBC και πάει λέγοντας. Το BBC βυσσοδομεί ασύστολα κατά της πατρίδας μας και εμείς φωνάζουμε και χτυπιόμαστε σαν μαριονέτες. Και οι Άγγλοι γελάνε κάτω από τα παχιά αποικιοκρατικά τους μουστάκια. Δεν μας σέβονται είναι το αγαπημένο ρεφρέν των διάφορων δήθεν. Εκείνο που δεν λένε είναι ότι για να σε σέβονται οι άλλοι πρέπει
πρώτα εσύ ο ίδιος να σέβεσαι τον εαυτό σου, την.....
ιστορία σου, το παρελθόν σου.
Γιατί να σε σεβαστούν;
Όταν την ιστορία σου την γράφει το ΝΑΤΟ.
Όταν σε ολόκληρη Αθήνα δεν υπάρχει ούτε ένα μνημείο που να θυμίζει τις κρεμάλες στην Κύπρο.
Όταν κανείς δεν θυμάται τους Ευάγγελο Γεροντή 28 ετών, Ι.Κωνσταντοπουλο 21 ετών, Φραγκίσκο Νικολάου 23 ετών, ασυφύλακα Κ. Γιαννακούρη που έπεσαν απο τις σφαίρες του Καραμανλικού κράτους στις 9 Μαίου 1956 μία μέρα πριν οι Καραολής και Δημητρίου, οι νεομάρτυρες του Ελληνισμού, οδηγηθούν στην κρεμάλα, και σήμερα παρακολουθούμε στα βοθροκάναλα το πανηγύρι του Ιωβιλαίου της Ελισάβετ που είχε αρνηθεί να τους δώσει χάρι.
Όταν η “Μαύρη Βίβλος” των εγκλημάτων των Άγγλων στην Κύπρο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, γιατί έτσι θέλησαν οι Αγγλοι. Παραμένει ακόμη στα υπόγεια του ΥΠΕΞ και κανείς δεν τόλμάει έστω και να τη διαρρεύσει, εκτός και αν πολτοποιήθηκε.
Όταν ακόμη μαθαίνουμε ότι τα Επτάνησα μας τα χάρισαν, αγνοώντας τους αγώνες των Επτανησίων και τις κρεμάλες.
Όταν στην Αθήνα δεν υπάρχει ούτε μία κολόνα που να μας θυμίζει τις χιλιάδες νεκρούς απο την πείνα του 1941. Δεν υπάρχει γιατί θα τους κρατά ζωντανούς στην μνήμη του έθνους και θα αρχίσει το “ψάξιμο” και θα μάθουμε το ρόλο που έπαιξε ο Αγγλικός αποκλεισμός στην σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων.
Όταν, Όταν, Όταν.......
Ας αποκτησουμε εθνική υπερηφάνεια. Ας απαντήσουμε στα όταν και μετά θα μας σεβαστούν.

tabouri
Keywords
Τυχαία Θέματα