Papandreu, do largohet nga drejtimi i PASOK - Ο Παπανδρέου απομακρύνεται απο την Αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

Nga Shokut Artan Luani
Απο τον Σύντροφο Artan Luani

Σύντροφοι Έλληνες , αδέλφια Αρβανίτες . Ιστορικές στιγμές ζούμε πλέον για το ΠαΣοΚ.
Ο Παπανδρέου απομακρύνεται απο την ηγεσία του κόμματος παραδίνοντας στον .....
Σύντροφο Βενιζέλο.

Ish-kryeministri i Greqisë Jorgo Papandreu ka deklaruar
se do të japë dorëheqjen si kryetar i PASOK-ut dhe nuk do të rikandidojë.
“Na tha se do japë dorëheqjen si lideri i PASOK dhe se nuk do të garojë më për kryeministër”, citon Reuter një deputet të PASOK-ut i cili ka marrë pjesë në mbledhjen e drejtuesve socialistë.
Papandreu dha dorëheqjen si kryeministër nëntorin e vitit të kaluar duke i hapur rrugën krijimit të një qeveri me bazë të gjerë për të ndihmuar Greqinë që të tejkalojë krizën financiare.

Όλοι μαζί στις εκλογές του μοναδικού κόμματος που στάθηκε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια .
Μην ξεχάσει κανένας αδέλφια . Ο Νέος μας Αρχηγός Ε. Βενιζέλος μας περιμένει να σταθούμε δίπλα του όπως και στον προκάτοχό του .

Πληροφορίες Δρομολογίων
http://www.rucitours.com
http://www.dimidistours.gr/?tid=51

http://pasokhtefra.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα