Ανά τας αγυιάς και τας ρύμας οι εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σε ΚΑΠΗ, δημοτικά γήπεδα, φουαγιέ δημαρχείων, βιβλιοθήκες, καφετέριες και ψητοπωλεία θα στηθούν κάλπες για την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου την προσεχή Κυριακή.
Μία ενδελεχής ανάγνωση των εκλογικών κέντρων ανά την Ελλάδα αποδεικνύει ότι το όνειρο της συμμετοχικής δημοκρατίας του Γιώργου Παπανδρέου,
αν μη τι....
άλλο, παραμένει ζωντανό.

Οι φίλοι λοιπόν του ΠΑΣΟΚ καλούνται να τιμήσουν τον δικό τους Βαγγέλη στα καφενεία του «Χρήστου Κουτσομπίνα» στον Αστακό, του «Αντιγονίδου-Τεντσογλίδη» στα Καβάσιλα , στου «Ιωσιφίδη» στη Βεργίνα , το τιμημένο του «Παναγιώτη» στη Νάξο και του ...Σαμαρά στη Μηλιά Πιερίας.

Επελέγη επίσης το καφενείο «Απρόοπτο» στον Μεσότοπο Παγγαίου, το «Καφέ Μουχτάρη» στη Δόμβρα, το Κέντρο «Έλατος» Μελιγίου στη Βόρεια Κυνουρία, ο «Σαλιάκουρας του Βλαχογιάννη» και η καφετέρια «Sabbia» στην παραλία Οφρυνίου Ορφανού.

Επίσης για την ενίσχυση των δημοκρατικών διαδικασιών προσφέρθηκαν, η «Χατζηπούλειος Βιβλιοθήκη» στον Πόρο, το «Δημοτικό Αναψυκτήριο» στο Κιλκίς και η Δημοτική αίθουσα του «Συλλόγου Κυνηγών» στις Σπέτσες.

Κάλπες θα στηθούν ακόμη σε διάφορα ΚΑΠΗ ανά τη χώρα αλλά και στο «Κέντρο Νεότητας» Λίμνης Ελυμνίων, στην «Λέσχη Φιλίας» Αγίου Παύλου άλλα και στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χαλανδρίου όπως επίσης στο κλειστό Αλκαζάρ της Λάρισας και το Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου της Αίγινας.

Πάντως, κατά την ταπεινή μας γνώμη, το καλύτερο σημείο που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, είναι το Ψητοπωλείο Νέας Ζίχης. Που είναι η Εθνική Τράπεζα; Ε ακριβώς από δίπλα.
http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα