NEO ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ​» ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρά λίγο τραγωδία..​.

Άγιο είχε ένα ζευγάρι από την Αθήνα ανήμερα Χριστουγέννων το βράδυ στον δρόμο καρμανιόλα έξω από την Πλατάνα Ευβοίας προς το Στόμιο. Το αυτοκίνητο ενός 40χρονου που βλέπετε στη φωτογραφία, έπεσε στις μπάρες, οι οποίες το συγκράτησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μιας και από κάτω είναι βράχια και θάλασσα. Για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό το ρεύμα, ενώ κατόπιν της βοήθειας των ........
περαστικών, το όχημα μεταφέρθηκε από το σημείο.
Το σημείο αυτό εδώ και τρία χρόνια μένει με ένα ρεύμα κυκλοφορίας μιας και οι κατολισθήσεις
είναι συχνό φαινόμενο. Και επειδή ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, το σημείο έχει μείνει ίδιο εδώ και τόσα χρόνια με σάκους που χρησιμοποιούνται για αντιστήριξη με το που πέσουν τα βράχια και ένα φανάρι. Για όσους θυμούνται, στην ίδια περιοχή μία νέα κοπέλα έχασε το πόδι της πριν από τρία χρόνια , παραμονές δεκαπενταύγουστου ενώ πριν μερικούς μήνες τα φανάρια ήταν κλειστά με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα .

"Κανένας δεν κάνει τίποτα εδώ. Δεν νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές!" δήλωσε περαστικός.

Αντί να θυμόμαστε τον δρόμο κάθε φορά που κάτι τραγικό θα συμβεί ας σπεύσουν οι αρμόδιοι και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την έναρξη των έργων τώρα που υπάρχει τουλάχιστον μειοδότης ανάδοχος. Ας φροντίσουν να μην βρεθούμε στο ίδιο θέαμα και το Πάσχα του 2012.
Πηγή: evianews.com
Keywords
Τυχαία Θέματα