ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΕΝΤΑΤΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Nέα τμήματα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.

Τα Γερμανικά υπήρξαν ανέκαθεν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες γλώσσες. Στις μέρες μας, είναι δεδομένο ότι η γνώση μόνο μίας ξένης γλώσσας (των Αγγλικών) σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί για να πετύχουμε τους προσωπικούς, επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς μας στόχους. Η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε ενήλικο, καθώς τα ....
Γερμανικά μπορούν να του φανούν πολύ χρήσιμα σε πολλούς τομείς, και – αυτονόητα – είναι απαραίτητα εάν θέλει να εργαστεί σε μία Γερμανόφωνη χώρα.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ»
προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά και να προετοιμαστεί για αναγνωρισμένα πτυχία της Γερμανικής γλώσσας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το πτυχίο Zertifikat B1 σε μόλις 6-7 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών και χρονοδιαγράμματος.
Η αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που παρέχει η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις (ενδεικτικά: 82% στις πρόσφατες εξετάσεις).
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ μέχρι 5 Ιανουαρίου 2012, κερδίζετε:

1) 47% έκπτωση στο πρόγραμμα των Γερμανικών και

2) 50% έκπτωση παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Γαλλικά).
Αν είστε δύο, ισχύει 10% επιπλέον έκπτωση και για τους δύο.
Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Γερμανικών, Γερμανικά για ενήλικες, μαθήματα Γερμανικών σε Αθήνα / προάστια, Γερμανικά εντατικά για ενήλικες, ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών για ενήλικες, προετοιμασία Zertifikat, Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-590.11.22, 210-6000.170 για μία αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα