Κ. Βελόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί τον γέροντα Εφραίμ για να κερδίσει τις εκλογές

«Υπάρχει σπουδή για τον Εφραίμ λόγω εκλογών, είναι κάτι που βολεύει το ΠΑΣΟΚ γιατί κάποιοι θα μπουν φυλακή άσχετα αν καταδικαστούν. Ξυνίδης, Δριβελέγκας, Τσιρώνης, Πεταλωτής επένδυσαν την πολιτική τους ανέλιξη πάνω στην τέφρα του Βατοπεδίου».

Σε πολιτικές σκοπιμότητες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ
αποδίδει ο ......
Βουλευτής ΛΑΟΣ Β’ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος τις δικαστικές περιπέτειες του ηγουμένου Εφραίμ και θεωρεί πως ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου θα κριθεί αθώος και το κράτος θα υποχρεωθεί να αποζημιώσει αδρά τη μονή.

Μιλώντας στο BriefingNews, ο βουλευτής εκτίμησε ότι η φυσική και μόνο παρουσία Πεταλωτή στο υπουργείο Δικαιοσύνης επηρεάζει τους δικαστές.

«Πώς να μιλήσουμε για ξέπλυμα χρήματος αν δεν βρω χρήματα; Η μονή έχει μία περιουσία είναι γεγονός ιστορικό που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις γιατί κινδυνεύουν τα Πατριαρχεία μας. Δεν μπορούμε να φτάσουμε να αμφισβητούμε την περιουσία των ανθρώπων φυσικών ή νομικών προσώπων».

«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Πού ήταν αυτοί που έτρεχαν για μία χειραψία με τον Εφραίμ. Δεν μπορείς να καταδικάσεις κάποιον πριν τον δικάσεις» συμπλήρωσε.
briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα