30 λόγοι για να γίνεις χορτοφάγος στην Αμερική...(video)

Κάθε χρόνο, περισσότερα από 27 δισεκατομμύρια ζώα (συμπεριλαμβανομένων των ψαριών) σκοτώνονται για τροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο.

Η ταινία "Chew on This" ρίχνει φως στα βάσανα των ζώων και επισημαίνει και πολλούς άλλους λόγους για να επιλέξουμε μια συμπονετική, φυτικά βασισμένη διατροφή.

Η χορτοφαγία όχι μόνο σώζει δισεκατομμύρια ζώων από....
φρικιαστικά βάσανα, αλλά επίσης και σας. Με απλά λόγια, το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σας παχαίνουν, προκαλούν καρδιακές παθήσεις, βάζουν ένα σημαντικό φραγμό
στη σεξουαλική σας ζωή, και καταστρέφουν το περιβάλλον.

Χρειάζεστε περισσότερα; Εδώ είναι 30 από τους πολλούς λόγους για τους οποίους είναι καιρός να γίνετε χορτοφάγοι:

1. Επειδή οι καρδιακές παθήσεις αρχίζουν στην παιδική ηλικία.

Το κρέας δεν έχει καμία ίνα, αλλά είναι φορτωμένο με λίπος και χοληστερόλη και αυτός είναι ο λόγος που ο Δρ Benjamin Spock, στην τελική έκδοση του βιβλίου του "Μέριμνα Μωρών και Παιδιών", σύστησε να μην δίνεται στα παιδιά οποιοδήποτε είδος κρέατος.

2. Επειδή μια vegan (ολικά χορτοφαγική) διατροφή αντιστρέφει τις καρδιακές παθήσεις.

Στη διατροφή της Αμερικανικής Καρδιολογικής Ένωσης (AHA), που περιλαμβάνει κρέας, οι αρτηρίες των ασθενών συνεχίζουν να φράζουν, ενώ η vegan διατροφή του Δρ Dean Ornish αποφράζει τις αρτηρίες. Σε μια μελέτη, οι διατρεφόμενοι βάσει της AHA παρουσίασαν μια μέση επιδείνωση 28 τοις εκατό στις φραγμένες αρτηρίες τους, ενώ οι διατρεφόμενοι στο πρόγραμμα Ornish παρουσίασαν μια βελτίωση 8 τοις εκατό στις αρτηρίες τους.

3. Επειδή η κατανάλωση του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων παχαίνει.

Ως έθνος, γινόμαστε παχύτεροι, και η διατροφή Atkins έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα επειδή λειτουργεί μόνο βραχυπρόθεσμα. Μόνο το 2 τοις εκατό των καθαρών χορτοφάγων είναι παχύσαρκα, το οποίο είναι το ένα ένατο του αριθμού των σαρκοφάγων Αμερικανών.

4. Επειδή δεν θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να λέτε ψέμματα στα παιδιά σας για τη τροφή που τρώτε.

Τα παιδιά θα τρόμαζαν αν μάθαιναν για τη σκληρότητα και τη βία που μεσολαβεί για να μετατραπούν τα κοτόπουλα, οι χοίροι, και άλλα ζώα σε νάγγετς (μπουκιές κοτόπουλου) και άλλα "τρόφιμα."

5. Επειδή σε κάθε συσκευασία κοτόπουλου, υπάρχουν και περιττώματα.

Μια μελέτη της USDA διαπίστωσε ότι το 98 τοις εκατό των σφαγμένων κοτόπουλων είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα του βακτηριδίου Ε-COLI, που δείχνει περιττωματική μόλυνση.

6. Επειδή το κρέας είναι βρώμικο και αιματηρό.

Υπάρχουν περισσότερες από 50 εκατομμύρια περιπτώσεις τροφικής ασθένειας που σχετίζονται με το κρέας κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, χιλιάδες από τις οποίες οδηγούν στο θάνατο. Τα ζώα συσσωρεύουν επικίνδυνες χημικές ουσίες στη σάρκα και το λίπος τους (τις οποίες καταναλώνουν οι κρεατοφάγοι), συμπεριλαμβανομένων των διοξινών, των αντιβιοτικών, των φυτοφαρμάκων, των ζιζανιοκτόνων, και ακόμη και της
Keywords
Τυχαία Θέματα