2012 Μήνυμα Προγνώσεως - Το Συμβούλιο των 12.

Για χιλιάδες χρόνια η κοινωνία σας έχει κινηθεί προς την συγκυρία που τώρα αντιμετωπίζετε. Μία τεράστια λήθη πραγματοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές, καθώς οι άνθρωποι ξέχασαν τη θεία φύση τους και μετακινήθηκαν εντός του φόβου. Ένας πλανήτης χωρίς αγάπη οδήγησε σε έναν διχασμένο κόσμο και έθεσε το στάδιο για πολλές από τις συγκρούσεις και κρίσεις που αντιμετωπίζει σήμερα.

Το έτος 2012 θα είναι μια ............
σημαντική καμπή λόγω του μεγάλου αριθμού των αφυπνισμένων ατόμων που κρατούν μία γεμάτη φως εστίαση. Αυτή η άνευ
προηγουμένου αύξηση του φωτός μπορεί να κάνει μια βασική διαφορά, καθώς η ανθρωπότητα κινείται μέσα από μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Ενώ μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη και θα αντιμετωπίσει την τελική διάλυσή της, η ανατολή του φωτός μπορεί να επιφέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ένα νέο είδος ύπαρξης που βασίζεται στην αγάπη μπορεί να προκύψει από την κρίση της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε ζωντανοί τώρα!

Πράγματι, τώρα στέκεστε σε μια πόρτα ενός δυναμικού που οδηγεί σε ένα ριζικά διαφορετικό είδος μέλλοντος. Σε μερικές ημέρες, είναι πιθανό να έχετε ήδη αναλαμπές για το τι είναι αυτό το μέλλον, αφού ο γενικός πληθυσμός αλληλεπιδρά με ένα τρόπο επικεντρωμέμο στη καρδιά, διορθώνοντας τις παγκόσμιες ανισορροπίες, και ο καθένας θα έχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Πώς μπορείτε να εισαχθείτε στην πόρτα ενός νέου μέλλοντος;

Το κλειδί για την είσοδο σας στην πόρτα σε ένα νέο μέλλον είναι η συνείδηση. Είναι μια κοινή προσπάθεια από ανθρώπους σαν και εσάς γιά να ανακαλύψετε πώς να ζείτε σε αρμονία ο ένας με τον άλλο. Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Ζείτε σε έναν πλανήτη με δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπου ο κάθε ένας είναι συνδεδεμένος με την ανθρώπινη κοινότητα της ζωής. Δεν μπορείτε να ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το σύνολο. Η αυτο-απελευθέρωσή σας, η οποία σας επιτρέπει να εισέλθετε στην πόρτα, προέρχεται από την εκμάθηση ενός νέου, πιο τρυφερού τρόπου να σχετίζεστε με τους άλλους. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Προσεχείς Ενέργειες και γεγονότα

Εδώ είναι τα κυριότερα γεγονότα του τι επιφυλάσεται για το 2012.

Στην παγκόσμια σκηνή, θα δείτε μια πληθώρα μαχών για εξουσία ενώ σε ορισμένες από αυτές θα συμμετέχει και σωματική βία όπως και πράξεις χειραγώγησης. Αυτές θα λάβουν χώρα μέσα σε όλο και μεγαλύτερη διαφάνεια και θα υπάρχει αύξηση της δημόσιας κατακραυγής κατά αδικιών με βάση τους ελέγχους που στηρίζονται στο Εγώ. Θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τους έχοντες την εξουσία να αποφανθούν μέσα από το φόβο και την περιφρόνηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε μια κοσμική κλίμακα, οι πλανητικές κινήσεις και ευθυγραμμίσεις του 2012, είναι σίγουρο ότι θα είναι καταλύτης για μια πολύ βαθύτερη αμφισβήτηση μέσα στους ανθρώπους από ό, τι έχει συμβεί τις προηγούμενες δεκαετίες. Εάν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη καθορίσει τη πορεία τους στο μονοπάτι της α
Keywords
Τυχαία Θέματα