ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΡ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ??? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: 1ο Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ 2ο Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...

Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ....
ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ (ΠΑΣΟΚ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, USA κλπ) ΕΝΩ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΥΜΕΝΗ
ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ (ΝΔ, ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΟΥΤΙΝ κλπ)
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ... ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Ή ΡΩΣΙΑΣ) ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...
Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ... ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ... ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ... ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
WWW.EKDOSI.COM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η "ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!
«Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον, εξ αφορμής γενομένων δηλώσεων εκ μέρους αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας επί του ως άνω θέματος, υπενθυμίζει ότι το Άγιον Όρος, κανονικόν έδαφος αυτού, αποτελείται μεν από Ορθοδόξους μοναχούς διαφόρων εθνοτήτων, τούτο όμως ουδόλως προσδίδει εις αυτό πανορθόδοξον χαρακτήρα επιτρέποντα την οιασδήποτε μορφής επέμβασιν εις αυτό άλλων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος, η οποία συνεδρίασε στο Φανάρι υπό την Προεδρεία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Το ανακοινωθέν
Συνήλθε, σήμερον, 10 Ιανουαρίου 2012, υπό την προεδρείαν της Α.Θ.Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Αγία και Ιερά Σύνοδος εις τακτικήν συνεδρίαν αυτής, κατά την οποίαν, μεταξύ άλλων, συνεζήτησε και το ανακύψαν θέμα της προφυλακίσεως του Καθηγουμένου της Ι. Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.
Επί του θέματος τούτου ανακοινούνται τα εξής:
1. Η Α.Θ.Παναγιότης και η περί Αυτήν Αγία και Ιερά Σύνοδος εκφράζουν την λύπην αυτών δια την ουτωσί διαμορφωθείσαν κατάστασιν ως προς την εν λόγω υπόθεσιν.
2. Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον, κατά παγίαν τακτικήν αυτού, σεβόμενον την ανεξαρτησίαν της Δικαιοσύνης, αποφεύγει πάντοτε πάσαν ανάμειξιν εις εκκρεμούσας δικαστικάς υποθέσεις, δοθέντος, άλλωστε, ότι αγνοεί το περιεχόμενον της σχετικής δικογραφίας.
3. Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον, εξ αφορμής γενομένων δηλώσεων εκ μέρους αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας επί του ως άνω θέματος, υπενθυμίζει ότι το Άγιον Όρος, κανονικόν έδαφος αυτού, αποτελείται μέν από Ορθοδόξους μοναχούς διαφόρων εθνοτήτων, τούτο όμως ουδόλως προσδίδει εις αυτό πανορθόδοξον χαρακτήρα επιτρέποντα την οιασδήποτε μορφής επέμβασιν εις αυτό άλλων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 10η Ιανουαρίου 2012
Εκ της Αρχιγραμματείας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου»
http
Keywords
Τυχαία Θέματα