100 άτομα είχε προσλάβει ο Γ. Παπανδρέου για τα λεγόμενα σελίδων κοινωνικής δικτύωσης!!!

Τελικά λεφτά υπήρχαν όμως όχι για τον ελληνικό λαό, αλλά για την προώθηση της εικόνας του πρώην πρωθυπουργού και την καλύτερη ενημέρωση του στα πλαίσια της νέας τάσης των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διατηρούσε ομάδα 100 που είχαν προσληφθεί για την
παρακολούθηση των........
σελίδων κοινωνικής δικτύωσης twitter, facebook, linkedin κ.λπ. Ακόμα και ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται για το έκαναν όλοι αυτοί και πόσο μάς κόστιζαν άραγε εν μέσω οικονομικής κρίσης ;
Και δεν μας είπαν ακόμα και πόσους μυστικούς συμβούλους χρυσωπληρώνει, για να του κρατάνε την δημόσια εικόνα του όσο πιο ψηλά γίνεται … Μην ξεχάσουμε μέσα σ’ αυτούς και την δική μας την πρώην Νομάρχη, έ, όχι δα !!! Τσιγκουνιές θα κάνουμε ???

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ “αλά Γουδή” ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΡΥΦΤΟΥΝΕ …
cretanpatriot.wordpress.com
Keywords
Τυχαία Θέματα