Λαζόπουλος κατά Τόμσεν: Αλητόφατσα με γραβάτα


Με ένα κείμενο που έχει τίτλο «Ο αληταράς κύριος Τόμσεν» ο Λάκης Λαζόπουλος επιτίθεται στον Πολ Τόμσεν με αφορμή τους διαλόγους του τελευταίου με τη Ντέλια Βελκουλέσκου που αποκάλυψε το Wikileaks του Τζούλιαν Ασάνζ. Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλεί τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου του ΔΝΤ "αλητόφατσα με γραβάτα" και...
"κεκέ".
"Με
θράσος οικονομικών δολοφόνων σχεδιάζουν τη χρεοκοπία της χώρας ξανά μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα", γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος στο alstantiri.gr για το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου, αποκαλώντας τους επίσης "μορφωμένα τέρατα"

Χαρακτηρίζει επίσης τον Πολ Τόμσεν ανεπιθύμητο πρόσωπο και ζητά "να απομακρυνθεί και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη χώρα αυτή", ενώ ζητά και να απομακρυνθεί και η Ντέλια Βελκουλέσκου. «Είναι εθνική απαίτηση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η κυρία Λαγκάρντ να ζητήσουν συγνώμη από τη χώρα και από τους Έλληνες για τον διάλογο αυτόν που σχεδιάζει την οικονομική δολοφονία της χώρας μας και την ανατροπή της κυβέρνησης, σήμερα αυτής, αύριο της όποιας άλλης», προσθέτει ο Λάκης Λαζόπουλος και θεωρεί πως αν δεν απομακρυνθούν, «οι Έλληνες θεωρούν ότι η κύρια Λαγκάρντ αποδέχεται το περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών. Και το εγκρίνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα