Καταπέλτης για τον απομονωμένο και άπληστο Στίγκα οι Σπαρτιάτες


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Σπαρτιάτες και ενώ αποκαλύπτεται το καταχθόνιο σχέδιο της κυβέρνησης με ενεργούμενο τον Στίγκα να πλήξει ένα κόμμα του εθνικού χώρου με κατασκευασμένες - fake κατηγορίες περί ανοησιών τύπου Greek Mafia.

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών έθεσε εαυτόν και ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος με επιστολή – πραγματικό καταπέλτη για τον

άπληστο Βασίλη Στίγκα, την οποία απέστειλε την Κυριακή (3/9/2023) στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος αποδομεί μία – μία τις προκλητικά αισχρές, fake κατηγορίες του Στίγκα περί Greek Mafia, τις οποίες κατασκεύασε η κυβέρνηση για να πλήξει ένα εθνικό κόμμα, το οποίο επέλεξαν 250.000 ψηφοφόροι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι για να παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα χρειάζεται πέντε βουλευτές.

Πλέον από τους συνολικά 11 βουλευτές, ο Βασίλης Στίγκας μένει προς το παρόν με 6 αλλά αναμένονται τις επόμενες ώρες και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις, οπότε τινάζεται στον αέρα το σχέδιο του γυρολόγου – καιροσκόπου πολιτικού.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος καταγγέλλει τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις Στίγκα και τονίζει πως δεν έχει δώσει ποτέ παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό του.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», τονίζει ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

FLOROS.JPG

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει ο βουλευτής Λάρισας.


Keywords
Τυχαία Θέματα