Γιατί ψηφίζουν σήμερα οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ .

Του Λεωνίδα Ορφανουδάκη
Τι θα ψηφίσουν σήμερα οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ; Είναι απορία αυτή ;Όλοι αυτοί που θα πάνε σήμερα να ψηφίσουν έχουν δύο επιλογές . Βενιζέλο Βαγγέληή Ευάγγελο Βενιζέλο , καθεμιά καλλίτερη από την άλλη . Ο κερδισμένος , άνευαντιπάλου αρχηγός , είναι δεδομένος . Γιατί λοιπόν πάνε να ψηφίσουν ; Ψηφίζουνσήμερα και δηλώνουν
, χωρίς αιδώ , σε εμάς τους υπολοίπους ότι είναι αυτοί , οιμαζί τα φάγανε με τον κ. Πάγκαλο και ακόμα τα τρώνε. Ψηφίζουν μεν χωρίς αιδώ μαμε περισσή περίσκεψη , αφού .........διαβλέπουν πως είναι πολλοί και ανεξάρτητα τουεκλογικού για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματος, τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο θα τονεπανεκλέξουν . Διαβλέπουν και ότι η τρόικα δεν θα αφήσει να χαθούν οι άνθρωποίτης . Διαβλέπουν ακόμα πως η όποια μετεκλογική κυβέρνηση, με πολύ ή ολίγηαριστερά και σίγουρα με πολύ δεξιά και ακροδεξιά , θα είναι φιλομνημονιακή .Καταλαβαίνουν και το ξέρω και εγώ ότι σε μια τέτοια κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος θαείναι σε κάποιο σημαντικό υπουργείο , μάλλον στο οικονομικών , και θα τουςξαναβολέψει για να συνεχίσουν να τρώνε .

Καλά και εσύ ρε …… Λεωνίδα που τα ξέρεις όλα γιατί δεν πάς να ψηφίσειςσήμερα ; Αφού το βλέπεις το δικό σου ατομικό συμφέρον και το συμφέρον των δικώνσου παιδιών είναι εκεί . Σε παρόμοια ερωτήματα απάντησα στο παρελθόν πολλέςφορές και απαντώ και σήμερα με τον ίδιο τρόπο , «είναι ζήτημα ανατροφής» . Εγώνομίζω Καλής , ενώ όσοι άνομα πλούτισαν γύρω μου , λένε πίσω από την πλάτη μου, αν όχι Κακής πάντως λάθος .
Keywords
Τυχαία Θέματα