Βγήκε από το κώμα ο Michael Schumacher!

Εξίμισι μήνες πέρασαν από το ατύχημα του Michael Schumacher, όταν αυτός έκανε σκι με την οικογένειά του στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής έπεσε σε κώμα, με τη ζωή του να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, εξαιτίας σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Σήμερα, η Sabine Kehm, μάνατζερ του Γερμανού, επιβεβαιώνει τα ευχάριστα νέα που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες!

Ο Michael Schumacher

δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα και έχει αφήσει το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Ο 45χρονος Γερμανός θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) της Λωζάννης, με την επίσημη ανακοίνωση να γράφει:

Ο Michael έχει εγκαταλείψει το νοσοκομείο του Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει το μακρύ δρόμο της αποκατάστασης. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα.

Η οικογένειά του, θα ήθελε να ευχαριστήσει ρητά όλους τους θεράποντες ιατρούς, νοσηλευτές και θεραπευτές στο Γκρενόμπλ, καθώς και τους ανθρώπους των πρώτων βοηθειών που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά σε αυτούς τους πρώτους μήνες.

Η οικογένεια επιθυμεί, επίσης, να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που έχουν στείλει στο Michael όλες αυτές τις καλές ευχές. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό τον βοήθησε.

Για το μέλλον ζητούμε την κατανόηση σας, ότι η περαιτέρω αποκατάσταση του θα λάβει μέρος μακριά από τη δημοσιότητα.

Πραγματικά καλά νέα για το Γερμανό και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να μάθουμε ακόμη καλύτερα και να τον δούμε σύντομα να επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα