Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, δηλώνει ο Kimi Raikkonen!

Ο Sebastian Vettel βρίσκεται στην πρώτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οδηγών με τον Fernando Alonso να τον ακολουθεί με μία διαφορά της τάξης των 6 βαθμών. Διαφορά πολύ μικρή που αναμφίβολα μπορεί να ανατραπεί ή και ν’αυξηθεί στους επόμενους αγώνες. Απ’εκεί και πέρα, ο επόμενος οδηγός είναι ο Kimi Raikkonen. Ο Φινλανδός έχει μαζέψει 167 βαθμούς (χωρίς να έχει κερδίσει αγώνα) και βρίσκεται

σχετικά μακριά από την κορυφή αλλά με το Πρωτάθλημα να τρέχει και με άλλους 100 βαθμούς ελεύθερους, σίγουρα μπορεί να ελπίζει. Ο IceMan έχει στο μυαλό του, το μακρινό 2007, όταν είχε γίνει η ανατροπή και πήρε το Πρωτάθλημα με τη Ferrari. Κάπως έτσι αντιμετωπίζει τη σημερινή κατάσταση και δηλώνει:

Δεν υπάρχει κάποιος στόχος, όσον αφορά τους βαθμούς τους οποίους πρέπει να μαζέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά από τον Sebastian αλλά θα συνεχίσω να πιέζω μέχρι το τέλος.

O Kimi φαίνεται σίγουρος γι’αυτά που μπορεί να κάνει και το γνωρίζει πολύ καλά. Συνεχίζοντας, τόνισε:

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό και να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο κινήτρων μέχρι το τέλος. Το δικό μου κίνητρο είναι ψηλά, όπως ήταν πάντοτε. Θα προσπαθήσω να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορώ. Φυσικά στο μυαλό μου είναι το Πρωτάθλημα του 2007, τίποτα δεν είχε κριθεί μέχρι πριν τον τελευταίο αγώνα, άρα όλα είναι πιθανά. Ας δούμε τι μπορεί να συμβεί.

Ο Kimi Raikkonen πιστεύει στον εαυτό του και στην ίδια του την ομάδα. To ερώτημα είναι το εξής, μπορεί η Lotus να δώσει στον Kimi ένα μονοθέσιο ικανό να κερδίσει κάποιον ή κάποιους από τους επόμενους αγώνες ούτως ώστε να βάλει φωτιά στο Πρωτάθλημα;


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα