Η BMW μεταφέρει αυτοκίνητα από την Ευρώπη σε Ασία και Αμερική, κατασκευάζει νέο εργοστάσιο στη Βραζιλία

O Ian Robertson, επικεφαλής πωλήσεων της BMW, μιλώντας στο Bloomberg, δήλωσε ότι οι προκλήσεις στην Ευρώπη γίνονται όλο και μεγαλύτερες και η Γηραιά Ήπειρος, έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να παρουσιάσει ανάκαμψη στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων. Έτσι η BMW πήρε την απόφαση να μεταφέρει αυτοκίνητα από τις αντιπροσωπείες της Ευρώπης, σε αυτές της Ασίας και της Αμερικής.

Η

BMW προβλέπει ότι στα τέλη του 2012, οι πωλήσεις της στην Ευρώπη, θα παρουσιάσουν τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 19 ετών. Η BMW είδε τις πωλήσεις της τον Σεπτέμβριο να αυξάνονται παγκοσμίως κατά 14,3%, λόγω κυρίως των πωλήσεων της Σειράς 3 σε Ασία και Αμερική. Από την αρχή του έτους έχει πουλήσει 1.109.962 αυτοκίνητα (+8,6%).

Στις σχετικές ειδήσεις, η BMW θα κατασκευάζει το πρώτο της εργοστάσιο στη Βραζιλία ώστε να επωφεληθεί από την αύξηση των πωλήσεων της στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Η BMW έχει δει από το 2009, οι πωλήσεις να αυξάνονται κατά 74%, πουλώντας πέρυσι 15.2000 αυτοκίνητα.

Η BMW θεωρεί ότι το βιωτικό επίπεδο των Βραζιλιάνων θα ανέβει, αφού η χώρα προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τόσο το  Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2014 όσο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016.

Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα