Σταματήστε να λέτε για τους περιορισμούς μου, δηλώνει ο Kubica

Οι δοκιμές του Robert Kubica με τη Renault και αργότερα με τη Williams δημιούργησαν ελπίδες για επιστροφή του Πολωνού στο grid, κάτι που θα ήθελαν οι περισσότεροι οπαδοί, αφού πρόκειται για έναν πολύ συμπαθή και γρήγορο οδηγό. Ωστόσο, η Williams προτίμησε τον Sergey Sirotkin, θέλοντας να μας πείσουν ότι αυτό δεν έγινε για τα ρωσικά εκατομμύρια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του 33χρονου ήταν και παραμένει

το δεξί του χέρι, το οποίο γλίτωσε τον ακρωτηριασμό μετά από το φρικτό ατύχημα που είχε πριν από εφτά χρόνια. Ο Kubica μίλησε πρόσφατα στα Μέσα και τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσουν να αναφέρονται στους περιορισμούς του, αφού ο ίδιος ήταν και παραμένει άνετος μέσα στο μονοθέσιο.

Πάντα ήμουν άνετα, μόνο τα Μέσα έλεγαν ότι δεν ήμουν άνετος. Αν συνεχίζω να αλλάζω τα πράγματα, εσείς θα συνεχίσετε να λέτε ότι έχω περιορισμούς. Θα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε γι’ αυτό. Αν μπω στο μονοθέσιο και κάνω τη δουλειά μου, νομίζω πως αυτό είναι εντάξει, φυσικά κι έχω τους περιορισμούς μου, αλλά ποτέ δεν το έκρυψα.

Το πρόβλημα ήταν να είμαι ειλικρινής με όλους κι αυτοί συνέχιζαν να μου κάνουν ερωτήσεις, πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει αυτό. Έχω πράγματα που πρέπει να επικεντρωθώ. Ζω μια καλή εμπειρία για ‘μένα και απολαμβάνω τον ρόλο μου. Είμαι χαρούμενος να δίνω θετικά μηνύματα, όχι πάντα η ίδια ιστορία μετά από πολλά χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα