McLaren Senna Carbon Theme. Carbon παντού, με επιπλέον κόστος €340.000

Η McLaren στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει μια μοναδική Senna, την Senna Carbon Theme, η οποία όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, διαθέτει σώμα με ορατό το carbon.

Είναι μια από τις πέντε ξεχωριστές Senna που θα κατασκευάσει

η McLaren Special Operations (MSO), με το πλήρως carbon σώμα της Senna να αποτελείται από 67 μέρη που απαιτούν περίπου 1.000 ώρες για να κατασκευαστούν, ενώ επιπλέον 250 ώρες χρειάζονται για την βαφή των κίτρινων “Solar Yellow” στοιχείων. Οι χρωματικοί συνδυασμοί ολοκληρώνονται με τις μαύρες λεπτομέρειες και τις πράσινες δαγκάνες, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες Alcantara επενδύσεις και κίτρινες ραφές.

Η Senna Carbon Theme φορά νέες ζάντες, τις Hybrid Carbon Fiber Wheel, οι οποίες είναι μονομπούλωνες και είναι κατασκευασμένες από σφυρήλατο αλουμίνιο και carbon. Η κάθε μια ζυγίζει 7,5 κιλά, χωρίς το ελαστικό, όντας 10% ελαφρύτερη από την βασική ζάντα της Senna.

Διάβασε επίσης: Μάθε τα πάντα για την McLaren Senna

Μηχανικές αλλαγές δεν υπάρχουν, με την εταιρία να δηλώνει πως η Senna Carbon Theme κοστίζει επιπλέον £300.000 (€340.00) από την τιμή της Senna που ξεκινά από τις £750.000 (€850.000).

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα