Σε δημοπρασία μια από τις 4 Ferrari 330 LM Berlinetta

αι υπάρχουν μόνο τέσσερα κατασκευαστεί, όλα με 4,0 ξηρού κάρτερ V12 κάτω από την κουκούλα. Είναι ένα 250 GTO;

Όχι, δυστυχώς. Αυτή είναι η Ferrari 330 LM Berlinetta και είναι ίσως ακόμα πιο ιδιαίτερο από το αυτοκίνητο από το GTO που μπορείτε να αναρωτιούνται τι είναι τόσο ιδιαίτερο είναι (για την κάλυψη). Τέλος πάντων. Υπάρχει, συνεπώς, κάποια 330 LM Berlinetta κάτω από το σφυρί, το οποίο φαινόταν μια ωραία ευκαιρία να αφιερώσουμε κάποια προσοχή.Μετά από όλα, δεν μπορείτε

να δείτε κάθε μέρα ένα αυτοκίνητο που πρώτο 300 χλμ/ώρα σήκωσε Mulsanne Straight, το περίφημο ‘ευθείαν στο Le Mans .

Όπως ίσως ήδη μαντέψατε, αυτό το 330 τεχνικά προηγμένη από την 250 GTO , που «κοιτάζει καχύποπτα παρόμοια. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V12 3967 SOHC έξι δίκλινα Webers και καλό για πάνω από 400 ίππους στις 7.500 rpm. Το μηχανικό κιβώτιο έχει μόνο τέσσερις αντισταθεί, αλλά το αυτοκίνητο είναι ή φρένα χαρακτηριστικό του καιρού δίσκων όλα γύρω.

Επιπλέον, η 330 LM Berlinetta υποδερμική περισσότερα κοινά με την 250 Lusso από το GTO, παρά τα όσα θα περίμενε κανείς με βάση την εμφάνιση. Δυστυχώς, η 330 δεν έχει μια τέτοια πλούσια αγωνιστική ιστορία, όπως πολλοί από τους συγχρόνους του. Ferrari ήταν σε ένα είδος μεταβατικής περιόδου για τα σπορ αυτοκίνητα με μέσα του κινητήρα και έτσι η 330 LM Berlinetta γρήγορα κατέστη άνευ αντικειμένου. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο αυτοκίνητο που θα φέρει αναμφισβήτητα πολλά εκατομμύρια. Θα ήταν άλλωστε δεν είναι η πρώτη κλασική Ferrari το κάνουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ .

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα